Прочетох нещо, което доста ме обезпокои, по-скоро самото заглавие на статията беше обезпокоително! Ставаше въпрос за това, че клонираното месо в магазините е редно да се етикетира, всъщност това се налага от Европейската комисия и го смятам за напълно логично!
Не зная дали и в нашата страна има вече на пазара клонирано месо, но като се замисля си е напълно логично Мислих си, че е възможно да се избегне в момента купуването на клонирано месо, като просто не купуваме внос, но дали е точно така... Съмнявам се и в България да се клонират животни с тази цел, но пък защо не за крайния потребител така или иначе всичко си е тъмна Индия
Според вас има ли някакъв начин в който да сме сигурни, че не купуваме клонирано месо и кой е той, а въобще дали е пуснато клонирано месо на нашия пазар или само във вносното месо се крие някакъв риск?