Какви са знаците, по които разбираме, че в къщата има дете?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Какви са знаците, по които разбираме, че в къщата има дете?

Мнениеот silver933 » 27 Окт 2015, 13:11

Slavena написа:Вие се подигравате, но мен не ме е срам да поканя човек у нас, защото всичко е чисто и подредено, а не ходила съм да пием кафе в приятелки с деца и навсякъде имаше играчки, не нам кое е приятното!

Е то и мен не ме е срам, че у нас е лудница. :mrgreen: Детето има право да се забавлява и да разхвърля ;)
Аватар
silver933

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Окт 2015, 14:41

У нас е апокалипсис и изобщо не се притеснявам, детето ми е здраво и щастливо, слабо се вълнувам от мнението на околните ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот silver933 » 28 Окт 2015, 14:01

rabotnata pchela написа:У нас е апокалипсис и изобщо не се притеснявам, детето ми е здраво и щастливо, слабо се вълнувам от мнението на околните ;)

Правилно! И у нас си личи, че има малък тайфун и не ми пречи, доставя ми удоволствие като го видя как си подредил нещата по свой собствен начин и всичко има негов си смисъл. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот Elica » 28 Окт 2015, 15:04

Лошото е само когато дойде време за чистене. А и мисля при бебетата с еусеща аромата на застоял въздух, повръщано мляко и мръсни памперси из цялата къща... :lol:
Аватар
Elica

Мнениеот gomez123 » 28 Окт 2015, 17:56

Elica написа:Лошото е само когато дойде време за чистене. А и мисля при бебетата с еусеща аромата на застоял въздух, повръщано мляко и мръсни памперси из цялата къща... :lol:

Ооо да, усеща се и без да си в един и същ апартамент, съседите имат бебе, а ние делим общо антре, мога да ти кажа, че точно на такова смърди понякога :lol:
gomez123

Мнениеот Rali_hr » 29 Окт 2015, 12:09

gomez123 написа:
Elica написа:Лошото е само когато дойде време за чистене. А и мисля при бебетата с еусеща аромата на застоял въздух, повръщано мляко и мръсни памперси из цялата къща... :lol:

Ооо да, усеща се и без да си в един и същ апартамент, съседите имат бебе, а ние делим общо антре, мога да ти кажа, че точно на такова смърди понякога :lol:

Това е от страх да не се простуди бебето, няма начин, с няколко месеца минава това странно положение.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот ManiJani » 29 Окт 2015, 17:06

Rali_hr написа:
gomez123 написа:Ооо да, усеща се и без да си в един и същ апартамент, съседите имат бебе, а ние делим общо антре, мога да ти кажа, че точно на такова смърди понякога :lol:

Това е от страх да не се простуди бебето, няма начин, с няколко месеца минава това странно положение.

Ама няма ли да му стане нещо на това бебе като стои на 30 градуса в задушна стая... доколкото знам преди сън поне трябва да се проветрява добре!
ManiJani

Мнениеот silver933 » 09 Ное 2015, 15:42

ManiJani написа:
Rali_hr написа:
gomez123 написа:Ооо да, усеща се и без да си в един и същ апартамент, съседите имат бебе, а ние делим общо антре, мога да ти кажа, че точно на такова смърди понякога :lol:

Ама няма ли да му стане нещо на това бебе като стои на 30 градуса в задушна стая... доколкото знам преди сън поне трябва да се проветрява добре!

Е, точно преди сън е много странно авторско решение на фона на това, че го къпеш вечерта и идеята е или преди това да се отвори и охлади цялата стая или след като се изкъпе д аму се отвори да го вее малко вятъра. Та не се връзва. Проветряванията са през деня и все пак декември месец няма как да стои по цял ден отворено.
Аватар
silver933

Мнениеот rabotnata pchela » 09 Ное 2015, 17:23

Ся, като цяло във всяка къща с бебе си е спарено и всичко това си е нормално. Дори и да се проветрява, то не може на всяко повръщане или пръцкане на бебето да отваряш, та първите няколко месеца си е екшън под небето. :rolling:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Локумът » 10 Ное 2015, 09:58

Е голяма работа сЯ. Кво толкова :mrgreen: Важното е да растат децата. Друго обаче по което се познава, това е в истерията в очите на майката. :mrgreen:
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети