08 Фев 2016, 14:07
pravilno написа:Свикнала съм да се храня три пъти на ден и рядко ми се преяжда нещо между храненията. Закон е при мен да вечерям около 6-6,30 ч. Ако ям по-късно, ми става много тежко и кофти. Не ям после нищо или най-много плод. Направо светица се изкарах!
10 Фев 2016, 12:53
asdddwww написа:pravilno написа:Свикнала съм да се храня три пъти на ден и рядко ми се преяжда нещо между храненията. Закон е при мен да вечерям около 6-6,30 ч. Ако ям по-късно, ми става много тежко и кофти. Не ям после нищо или най-много плод. Направо светица се изкарах!
То така излезе. :) Ти си жена мечта, ама малко са такива, повечето си ядем и си пием яко на корем и жените покрай нас покваряме.
10 Фев 2016, 15:03
fairy написа:asdddwww написа:pravilno написа:Свикнала съм да се храня три пъти на ден и рядко ми се преяжда нещо между храненията. Закон е при мен да вечерям около 6-6,30 ч. Ако ям по-късно, ми става много тежко и кофти. Не ям после нищо или най-много плод. Направо светица се изкарах!
То така излезе. :) Ти си жена мечта, ама малко са такива, повечето си ядем и си пием яко на корем и жените покрай нас покваряме.
Е, не може между храненията да не огладняваш поне?Аз хапвам мъничко-о-о
да не ми стърже.
11 Фев 2016, 11:59
11 Фев 2016, 13:52
Lollipop написа:Малко от това, малко от онова и накрая си изял още едно хранене между яденията :)
31 Мар 2016, 12:12
01 Апр 2016, 16:13
kauda написа:Точно това са за мен принцип на здравословно хранене, които описва Андрей. :) За мен обяда е около 14ч. защото така се чувствам най-добре. ;) Гледам да закусвам, така не огладнявам, закуската ми е от плод и наистина нещо засищащо, но аз за разлика от Андрей абсолютно препоръчвам хляб ;) Черен хляб с яйце, малко зеленчуци, някой плод към 10ч.;) така съм сита до късния обяд. Хапвам към 14ч, а към 17 пия зеленчуково смути. :) Вечерята ми обикновено е салата от зеленийки или включвам някои варива :)
22 Апр 2016, 14:29
irka написа:kauda написа:Точно това са за мен принцип на здравословно хранене, които описва Андрей. :) За мен обяда е около 14ч. защото така се чувствам най-добре. ;) Гледам да закусвам, така не огладнявам, закуската ми е от плод и наистина нещо засищащо, но аз за разлика от Андрей абсолютно препоръчвам хляб ;) Черен хляб с яйце, малко зеленчуци, някой плод към 10ч.;) така съм сита до късния обяд. Хапвам към 14ч, а към 17 пия зеленчуково смути. :) Вечерята ми обикновено е салата от зеленийки или включвам някои варива :)
Всичко добре, само обяда в 14 ч. е малко късничко, но като пиеш смутито в 17 ч., кога вечеряш? След един час или повече? Нали не е много хубаво да е късно вечерята.
23 Апр 2016, 10:56
25 Апр 2016, 14:19