Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вярвате ли в силата на пуканките, могат ли да ни опазят от различни заболявания, според вас?

30 Дек 2014, 16:27

Пуканките са много вкусни, но аз винаги съм мислила, че са вредни за корема и го дразнят, а то било точно обратното.. :roll:

Re: Вярвате ли в силата на пуканките, могат ли да ни опазят от различни заболявания, според вас?

30 Дек 2014, 16:53

Rali_hr написа:Пуканките са много вкусни, но аз винаги съм мислила, че са вредни за корема и го дразнят, а то било точно обратното.. :roll:

И аз винаги така съм мислила, заради острите частици останали от царевицата.

05 Яну 2015, 17:16

Pipilota написа:
Rali_hr написа:Пуканките са много вкусни, но аз винаги съм мислила, че са вредни за корема и го дразнят, а то било точно обратното.. :roll:

И аз винаги така съм мислила, заради острите частици останали от царевицата.

И аз съм била на същото мнение, може би пък точно заради това са полезни, защото стимулират храносмилането, знам ли.. :roll:

05 Яну 2015, 17:25

Пуканките са много готини, не вярвам, че имат чудотворни действия, ама са яки, особено с добър филм. :mrgreen:

05 Яну 2015, 18:00

Как ще стане тоя номер с тези гадни пуканки, които се продават? :roll:

30 Мар 2015, 16:56

Могат да ни пазят само от скуката по време на филмите, но не вярвам и с друго да ни предпазят ;)

30 Мар 2015, 17:16

miron написа:Могат да ни пазят само от скуката по време на филмите, но не вярвам и с друго да ни предпазят ;)

И това не е никак малко, аз много обичам пуканки :)

29 Апр 2015, 16:56

Lisica написа:
miron написа:Могат да ни пазят само от скуката по време на филмите, но не вярвам и с друго да ни предпазят ;)

И това не е никак малко, аз много обичам пуканки :)

Никак не е малко, но доста боли корем от пуканките. :mrgreen:

30 Апр 2015, 09:59

Вчера минах покрай темата и вечерта се прибрах с един огромен пакет пуканки, вие сте виновни! :mrgreen: Сега ще чакам да видя колко ще ме предпазят ;)))

03 Май 2015, 14:54

Pipilota написа:Вчера минах покрай темата и вечерта се прибрах с един огромен пакет пуканки, вие сте виновни! :mrgreen: Сега ще чакам да видя колко ще ме предпазят ;)))

Положителни ефект на стари години ще го чакаш. :))
Иначе не знам колко могат да са полезни тея пуканки от магазина, ако са от баба на село - може ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5