Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вярвате ли в силата на пуканките, могат ли да ни опазят от различни заболявания, според вас?

04 Май 2015, 10:23

Krum написа:
Pipilota написа:Вчера минах покрай темата и вечерта се прибрах с един огромен пакет пуканки, вие сте виновни! :mrgreen: Сега ще чакам да видя колко ще ме предпазят ;)))

Положителни ефект на стари години ще го чакаш. :))
Иначе не знам колко могат да са полезни тея пуканки от магазина, ако са от баба на село - може ;)

Е те не са толкова вкусни, колкото онези от магазина с палмово масло хаха :)

Re: Вярвате ли в силата на пуканките, могат ли да ни опазят от различни заболявания, според вас?

04 Май 2015, 13:36

Мисля, че пуканките все пак са диетични, като избягваме да мислим за тези за микровълнова и разни други продавани на готово , но сами по себе си не са вредни с нищо, а и няма кое да им недиетичното, а и толкова засищат ;)

05 Май 2015, 12:10

Пуканките са полезни за организма и за тялото ни, особено за стомаха, тъй че хапвайте без да му мислите. :)

05 Май 2015, 17:12

Lisica написа:
miron написа:Могат да ни пазят само от скуката по време на филмите, но не вярвам и с друго да ни предпазят ;)

И това не е никак малко, аз много обичам пуканки :)

Да и аз също! :)

07 Май 2015, 11:43

Andrey написа:Пуканките са полезни за организма и за тялото ни, особено за стомаха, тъй че хапвайте без да му мислите. :)

ако е така, защо тогава ме боли стомах от тях :shock: особено, ако отида след работа на кино т.е. като ги ям на празен стомах, а казват, че Мадона била отслабнала само с пуканки, по акоро аз бих отслабнала от болката :evil:

07 Май 2015, 16:39

Е теб като те боли корема ядеш ли? :)) Нормално Мадона да е отслабнала! :mrgreen:

08 Май 2015, 12:26

mix_twix написа:Е теб като те боли корема ядеш ли? :)) Нормално Мадона да е отслабнала! :mrgreen:

желязна логика! Може и да си прав, все пак когато търпиш това хич не е приятно :)

08 Май 2015, 12:46

Mamacita написа:
Andrey написа:Пуканките са полезни за организма и за тялото ни, особено за стомаха, тъй че хапвайте без да му мислите. :)

ако е така, защо тогава ме боли стомах от тях :shock: особено, ако отида след работа на кино т.е. като ги ям на празен стомах, а казват, че Мадона била отслабнала само с пуканки, по акоро аз бих отслабнала от болката :evil:

Е ти ще си повредена, аз нямам проблеми със стомаха, когато ям пуканки, независимо за закуска или за вечеря :)

08 Май 2015, 14:27

Сигурно самите им люспички дразнят стомаха и от там идва проблема с болката на мен също ми се е случвало.

09 Юли 2015, 14:47

Мен ме съмняват доста днешните пуканки и ефикасността им за здравето, по-скоро биха подействали отрицателно.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5