Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
19 Дек 2014, 16:31
дайте идеи за панирана риба, такава най я харесвам
21 Дек 2014, 10:20
Krum написа:дайте идеи за панирана риба, такава най я харесвам

Можеш да я панираш само в кашичка от брашно с вода, става много хрупкава, аз така я правя.
31 Авг 2015, 14:26
Риба в сол става много вкусна, аз най-често така я приготвям напоследък
04 Сеп 2015, 09:18
Обичам да правя рибата изпържена. Слагам подправки на вкус от двете страни на рибата и я слагам в тиган със съвсем малко зехтин. Пържа/пека до златиста коричка.
07 Сеп 2015, 12:17
На мен ми харесва най-много рибата приготвена на скара, каквото и да си говорим така е най-вкусна, но си е филофофия, ако не искате да остава жилава.
10 Сеп 2015, 11:57
Аз обичам всякаква риба приготвена по най-простия анчин - панирана в брашно и вода само, става страхотна, с хрупкава коричка и страшно вкусна отвътре
11 Сеп 2015, 17:11
СКумрия в доматен сос !

Слагете всичко да се пече и почвате да се облизвате докато чакате
12 Сеп 2015, 10:09
Рибата ако не искам да е пържена, я нареждам върху фолио или хартия за печене ( с единствената цел после да не мия полепнала риба от тавата

). Надязвам я на кръгчета и нареждам със зехтин, кимион и малко лимон. Става вкусно
15 Сеп 2015, 09:31
Става вкусно, почистена рибка да се напълни с лимон и запече на фурна.

И аз като Lollipop използвам фолио, защото после търкането на тавите е убийствено.
15 Сеп 2015, 10:34
Rali_hr написа:Става вкусно, почистена рибка да се напълни с лимон и запече на фурна.

И аз като Lollipop използвам фолио, защото после търкането на тавите е убийствено.
Да, особено като се завие и отгоре с фолио, а преди време съм правил в една много готина марината от мед, лимон с разни подправки, ставаше адски готина, а и много си запазваше лимоновия привкус след печенето, дори