Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
01 Окт 2015, 10:02
Когато даваха Мастър Шеф гледах, че правят риба в някаква хартия за печене, дори така сервираха рибата, някой пробвал ли е този начин?
01 Окт 2015, 17:05
S_Milenska написа:Когато даваха Мастър Шеф гледах, че правят риба в някаква хартия за печене, дори така сервираха рибата, някой пробвал ли е този начин?
Не разбирам защо трябва да е толкова сложно и неприятно приготвено, плюс, че ще стане по един и същ начин на вкус, а за хапване ще е 10 пъти по омазващо ахах
25 Окт 2015, 16:04
Bambaa написа:S_Milenska написа:Когато даваха Мастър Шеф гледах, че правят риба в някаква хартия за печене, дори така сервираха рибата, някой пробвал ли е този начин?
Не разбирам защо трябва да е толкова сложно и неприятно приготвено, плюс, че ще стане по един и същ начин на вкус, а за хапване ще е 10 пъти по омазващо ахах
Да не те чуе само някой готвач, то по твойта логика няма нищо вкусно, всичко е еднакво, дали ще ядеш нещо приготвено по различни начини за теб е все едно и също

Представям си с каква наслда се храниш...
26 Окт 2015, 15:02
Andrey написа:Bambaa написа:Не разбирам защо трябва да е толкова сложно и неприятно приготвено, плюс, че ще стане по един и същ начин на вкус, а за хапване ще е 10 пъти по омазващо ахах
Да не те чуе само някой готвач, то по твойта логика няма нищо вкусно, всичко е еднакво, дали ще ядеш нещо приготвено по различни начини за теб е все едно и също

Представям си с каква наслда се храниш...
Наслаждавам се, разбира се, още повече, когато излизам сравнително чиста от подобна битка!
06 Яну 2016, 11:54
Разбира се, че има разлика и във вкуса и във всичко, иначе едва ли не цялата кулинария се обезсмисля. тоав е като да сравниш варен, печен и пържен картоф.
06 Яну 2016, 16:12
Определено е много зарибяващо да се готви риба по различни начини :)
13 Яну 2016, 16:24
Не мисля, всичко може да се готви варено, без друго е еднакво на вкус, няма нужда от нищо - варен ориз, варено месо, варени картофи, варено тесто и тва е :)
18 Яну 2016, 14:13
Определено и рибата и като всяка друга храна най-много се влияе от подправките и препичането, най-вече. :)
27 Яну 2016, 10:23
Много обичам риба и изобщо всякакви морски вкусотии. Най-често я приготвям във фолио. Цяла пъстърва или скумрия и осолявам, в коремчето й слагам парче дафинов лист, лимонов сок и скилидка чесън. Слагам я върху парче фолио, намазано с олио, и около нея слагам парчета картофки, полети с олио и овкусени с черен пипер, сол и магданоз. Увивам фолиото като бонбон и пека във фурната докато станат картофите. Това е цялата философия, а е много вкусно.
27 Яну 2016, 12:01
irka написа:Много обичам риба и изобщо всякакви морски вкусотии. Най-често я приготвям във фолио. Цяла пъстърва или скумрия и осолявам, в коремчето й слагам парче дафинов лист, лимонов сок и скилидка чесън. Слагам я върху парче фолио, намазано с олио, и около нея слагам парчета картофки, полети с олио и овкусени с черен пипер, сол и магданоз. Увивам фолиото като бонбон и пека във фурната докато станат картофите. Това е цялата философия, а е много вкусно.
И аз така я правя, но слагам цели картофи увити във фолио направо в фурната, още преди да съм започнала да правя рибата, след това приготвям я и я прибирам при картофитя, в зависимост от това колко големи са е възможно да станат малко по-бавно, но обикновено не е проблем
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.