Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Можете ли да ми споделите повече за начините, по които приготвяте риба?

08 Дек 2014, 15:00

На Никулден, не бях при семейството си, затова със съквартирантката ми дълго се чудехме каква риба да си купим, в крайна сметка избрахме някаква и решихме, че ще е вкусна, ако я изпържим.

Не се увенчах с големи успехи, да си призная :oops: Не зная защо не се получи резултат като от снимка :idea: :roll:
fishfried.jpg
fishfried.jpg (25.84 KiB) Прегледано 1219 пъти
а гледах рецептата от интернет с перфектната снимка :idea:

Да призная и още нещо, когато ни се дояде риба със съквартирантката ми си купуваме от тези пушените филета и никога не си играем да я приготвяме :oops: та, нямам идея какво трябва да се спазва при приготвянето на риба по различните й начини.

Смятам, че най-кофти ще е варената, но не знам кой би варил риба, звучи гадно, а при печенето на риба, задължително ли трябва да става с фолио :roll: Надявам се да споделите повече за панирането, печенето и евентуално вкусна рецепта за варена риба :idea: :idea: ;) ;)

Re: Можете ли да ми споделите повече за начините, по които приготвяте риба?

08 Дек 2014, 15:02

Заради всичко това си купувам от магазини с готови храни каквато си искам риба, без да мирише вкъщи още 3 седмици, след готвенето :mrgreen:

09 Дек 2014, 11:35

Аз не съм голям почитател на рибата, на Никулден имахме гости и хората дойдоха и си приготвиха сами рибата :mrgreen:
Нарязаха я на кръгчета, осолиха, сложиха пипер и изсипаха чаша бира, ей да ви кажа, добре се получи :) А тези панировки на снимките са полуфабрикати, те не са хубави вкусни риби. :)

09 Дек 2014, 14:52

Скумрия с доматен сос става вкусно, но аз съм най-голям почитател на панираната или на печена на скара. А паниран сом ако знаете каква е вкусотия! :oops:

10 Дек 2014, 13:17

Най-често я правя на скара, но също и пържена, сякаш дори панирана - пържена ми е най-любимата, но така си губи голяма част от полезните съставки с пърженето ;)

11 Дек 2014, 15:41

Аз си купувам готови панирани филета, вярно, че панировката не е от най-полезната, но изглежда много добре и е вкусно :)

11 Дек 2014, 17:46

Аз я изчиствам най-напред от костите, после я слагам на плоча или обикновен тиган със съзвем малко мазнина :) запичам за минути! Става страхотно!

12 Дек 2014, 10:24

Тази риба наистина е полуфабрикат на снимките, една домашно приготвена риба няма как да стане така, освен ако не я панирате в яйца, брашно и много галета ;)

18 Дек 2014, 10:46

Никога не съм готвила риба добре, единствените начини са - слагам я на тиган само със струйка зехтин отдолу и толкова. :)

19 Дек 2014, 15:39

Pipilota написа:Никога не съм готвила риба добре, единствените начини са - слагам я на тиган само със струйка зехтин отдолу и толкова. :)

тя така става много вкусна, особено ако е някакво крехко филе.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4