Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Възможно ли е по някакъв начин синьото сирене да облекчава мускулната треска?

08 Дек 2014, 17:54

Не смятах, че има нещо, което да облекчи мускулната треска, понеже много хора са ми казвали различни неща, но ефект няма никакъв.
Последното, което чух беше за бирата, че след тренировка, вечерта може да изпиеш една чашка, за да облекчи до някъде мускулната треска, но при мен това не подейства!

Изненадващо прочетох скоро нещо за синьото сирене, че и то имало такива свойства! :o :o
blue-cheese.jpg
blue-cheese.jpg (93.43 KiB) Прегледано 997 пъти
Не мога да ви опиша колко съм щастлива :lol: :lol: :lol: Не зная дали да вярвам, :roll: скоро съм нямала проблеми с мускулната треска, но останах много приятно изненадана, :idea: тъй като обожавам синьо сирене и мога да ям с килограми от него :!: :!: :mrgreen:

Надявам се някой да има личен опит със синьото сирене, като средство за облекчаване на мускулна треска :idea: :idea:

Re: Възможно ли е по някакъв начин синьото сирене да облекчава мускулната треска?

08 Дек 2014, 18:00

Не бързай да се радваш, за съжаление синьото сирене в този случай се прилага не вътрешно, а външно и не съм убедена, че може да има смисъл от него :lol: затова ти предлагам да му се насладиш с колкото бира смяташ за редно, въпреки че върви повече с вино май :D и понеже една чаша явно малко ти е дошла, наздраве и от мен :lol: :lol:

Re: Възможно ли е по някакъв начин синьото сирене да облекчава мускулната треска?

08 Дек 2014, 18:17

Това синьо сирене не го давам външно просто :mrgreen: :mrgreen: само вътрешно приемане! Не знам обаче дали ще е ефикасно, не съм пробвала никога.

10 Дек 2014, 14:08

Вие представяте ли си какво количество трябва да изхабите, ако например имате на краката мускулна треска, от поне отпред трябва да ги покриете - за нищо на света :!: :!: :!:

10 Дек 2014, 14:24

А, колкото и да е полезно с това скъпо сирене, никакъв шанс, по-добре два аспирина :mrgreen:

11 Дек 2014, 14:41

Синьото сирене само вътрешно го приемам! Но не се съмнявам, че ще помага, може би на същия принцип ще помага и изварата ;)

12 Дек 2014, 10:28

И защо пък точно синьо сирене, интересно. Няма ли да стане с кашкавал поне :mrgreen:

15 Дек 2014, 15:58

На българския джоб това синьо сирене ще действа само на някое изтръпнало пръстче, представете си да си сложите сирене по цялото тяло! :shock:

15 Дек 2014, 16:44

BeenieGal написа:Не бързай да се радваш, за съжаление синьото сирене в този случай се прилага не вътрешно, а външно и не съм убедена, че може да има смисъл от него :lol: затова ти предлагам да му се насладиш с колкото бира смяташ за редно, въпреки че върви повече с вино май :D и понеже една чаша явно малко ти е дошла, наздраве и от мен :lol: :lol:

:mrgreen: :lol: :lol:
Синьото сирене и аз го предпочитам за хапване, въпреки че и аз имам една жестока мускулна треска, но ще го приемам вътрешно с надеждата, че ще ми мине. :mrgreen:

16 Дек 2014, 10:45

magda написа:Вие представяте ли си какво количество трябва да изхабите, ако например имате на краката мускулна треска, от поне отпред трябва да ги покриете - за нищо на света :!: :!: :!:

Хаха Нали, твърде страшно звучи, по-добре с извара или саламурено сирене :)) :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2