Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да махна миризмата на цигари от колата?

05 Апр 2016, 15:24

И на мен най-гадните ми миризми са на гума и на бензин. Виж, на нова кожа умирам да ми мирише :grin:

06 Апр 2016, 15:12

roksana написа:И на мен най-гадните ми миризми са на гума и на бензин. Виж, на нова кожа умирам да ми мирише :grin:

Ама животинска нали? И да ти е така опъната в колата! Голямо щастие. :mrgreen:

07 Апр 2016, 15:22

dinkog написа:
roksana написа:И на мен най-гадните ми миризми са на гума и на бензин. Виж, на нова кожа умирам да ми мирише :grin:

Ама животинска нали? И да ти е така опъната в колата! Голямо щастие. :mrgreen:

Добре, че ме подсетихте, трябва да питам някой познат ловец дали няма някоя :mrgreen: . Или направо да се обърна към Стоичков, къде по шик е жирафска!

11 Май 2016, 16:53

Тж, кожата на жирафа не вярвам да са му я дали. :lol:

12 Май 2016, 10:06

За какво ходят на лов тогава щом не им дават трофей някоя кожичка? Само за едната снимка ли? :eek: :twisted: С кафе няма ли да се махне миризмата на цигари? То май е универсално за лоши миризми :grin: .

14 Май 2016, 12:19

pravilno написа:За какво ходят на лов тогава щом не им дават трофей някоя кожичка? Само за едната снимка ли? :eek: :twisted: С кафе няма ли да се махне миризмата на цигари? То май е универсално за лоши миризми :grin: .

Да, доста абсорбира! :)

18 Май 2016, 12:18

Моя опит показва, че най-добре е да се сложат няколко торбички със сода за хляб. :) Също така и кафето абсордбира, но содата повече И д асе изпере тапицериите с Рейнбоу прахосмукачки :) Става като нова. :)

20 Май 2016, 15:03

Тези прахосмукачки наистина вършат идеална работа за почти всякаква тапицерия. Има ли такава за която не е препоръчително да се ползват?

15 Юни 2016, 14:15

klara написа:Тези прахосмукачки наистина вършат идеална работа за почти всякаква тапицерия. Има ли такава за която не е препоръчително да се ползват?

Тип Рейнбол ли? Много са добри и почистват направо до основи! :) Пробвай, няма проблеми за колата, но трябва да изсъхне.

23 Мар 2017, 15:57

Точно с такава прахосмукачка иа з се отървах от една кофти миризма на една кола. МНого бързо освежи, но искаше време на слънце да изсъхне. Аз свалих седалките, почистихме ги, изсушихме и лсед това качихме в колата, за да не се запарват в затоврената кола.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5