Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
17 Сеп 2015, 13:59
То не е и нормално да се пият изобщо газирани напитки според мен, мисля, че проблемът е най-вече в модата, аз не вярвам на всеки да са му чак пък толкова вкусни..
22 Сеп 2015, 16:49
Malina написа:То не е и нормално да се пият изобщо газирани напитки според мен, мисля, че проблемът е най-вече в модата, аз не вярвам на всеки да са му чак пък толкова вкусни..
Така е, но само първите няколко пъти и после се свиква и си иска детето още и още... що се отнася до нас, все пак се смята, че може да се контролираме малко или много!
22 Сеп 2015, 20:39
Единствената газирана напитка, която обичам, е бирата

Но тя е естествено газирана и няма нищо общо с наблъсканите с газ боклуци. Самото усещане след консумация ми е неприятно. У дома газирано се купува само когато имаме гости и знам, че те обичат. Възмущавам се от родителите, които купуват кола на децата си, но не мога да променя това. Моите деца са пили, разбира се, опитвали са по рождени дни и други празници, но не им допада. Предпочитат вода и сокове.
23 Сеп 2015, 09:56
Да и за мен е много странно това с малките деца, които си пият кола или други газирани и родителите им са супер ок с това. Много често се случва да виждам деца да пият такива неща и ми е странно да.
23 Сеп 2015, 12:33
Това е същото като със саламите, съзнателно се тровиш, и докато със салама арзбирам, че нямаш огромен избор, да речем колата можеш да я смениш със сок.
23 Сеп 2015, 13:27
Да не се правим всички на прекалено големи светци, че си пийваме газирано е факт, добре е обаче да го правим само когато имаме гости да речем, а да не е ежедневно питие на масата.
23 Сеп 2015, 15:30
Lollipop написа:Да не се правим всички на прекалено големи светци, че си пийваме газирано е факт...
Не знам кой се прави на светец (голям, по-голям или прекалено голям), Lollipop, има много хора, които НАИСТИНА не консумират газирани напитки...или салами....или например месо. Нека не мерим всички със собствения си аршин
23 Сеп 2015, 16:37
Yunona написа:Lollipop написа:Да не се правим всички на прекалено големи светци, че си пийваме газирано е факт...
Не знам кой се прави на светец (голям, по-голям или прекалено голям), Lollipop, има много хора, които НАИСТИНА не консумират газирани напитки...или салами....или например месо. Нека не мерим всички със собствения си аршин

Така е, но хората, когато нямат това битие им е малко трудно да го разберат
12 Авг 2016, 10:56
Yunona написа:Lollipop написа:Да не се правим всички на прекалено големи светци, че си пийваме газирано е факт...
Не знам кой се прави на светец (голям, по-голям или прекалено голям), Lollipop, има много хора, които НАИСТИНА не консумират газирани напитки...или салами....или например месо. Нека не мерим всички със собствения си аршин :)
Е, то има и такива, които не косумират почти нищо, според моите представи за нормално хранене. :)
18 Авг 2016, 17:05
Всякакви хора има. Аз също не ги предпочитам газираните напитки, но познавам човек, който всеки ден пие кола и е с желязно здраве. И това в продължение на години, а не нещо моментно. За мен колата е най-вредна от всички газирани, но факт е моят приятел.