Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Пиете ли газирани напитки, а как се чувствате? Помисляли ли сте някога да се ограничите от тях, за да видите какъв ефект би имало върху здравето ви?

17 Сеп 2015, 13:59

То не е и нормално да се пият изобщо газирани напитки според мен, мисля, че проблемът е най-вече в модата, аз не вярвам на всеки да са му чак пък толкова вкусни..

Re: Пиете ли газирани напитки, а как се чувствате? Помисляли ли сте някога да се ограничите от тях, за да видите какъв ефект би имало върху здравето ви?

22 Сеп 2015, 16:49

Malina написа:То не е и нормално да се пият изобщо газирани напитки според мен, мисля, че проблемът е най-вече в модата, аз не вярвам на всеки да са му чак пък толкова вкусни..

Така е, но само първите няколко пъти и после се свиква и си иска детето още и още... що се отнася до нас, все пак се смята, че може да се контролираме малко или много!

22 Сеп 2015, 20:39

Единствената газирана напитка, която обичам, е бирата :) Но тя е естествено газирана и няма нищо общо с наблъсканите с газ боклуци. Самото усещане след консумация ми е неприятно. У дома газирано се купува само когато имаме гости и знам, че те обичат. Възмущавам се от родителите, които купуват кола на децата си, но не мога да променя това. Моите деца са пили, разбира се, опитвали са по рождени дни и други празници, но не им допада. Предпочитат вода и сокове.

23 Сеп 2015, 09:56

Да и за мен е много странно това с малките деца, които си пият кола или други газирани и родителите им са супер ок с това. Много често се случва да виждам деца да пият такива неща и ми е странно да.

23 Сеп 2015, 12:33

Това е същото като със саламите, съзнателно се тровиш, и докато със салама арзбирам, че нямаш огромен избор, да речем колата можеш да я смениш със сок.

23 Сеп 2015, 13:27

Да не се правим всички на прекалено големи светци, че си пийваме газирано е факт, добре е обаче да го правим само когато имаме гости да речем, а да не е ежедневно питие на масата.

23 Сеп 2015, 15:30

Lollipop написа:Да не се правим всички на прекалено големи светци, че си пийваме газирано е факт...

Не знам кой се прави на светец (голям, по-голям или прекалено голям), Lollipop, има много хора, които НАИСТИНА не консумират газирани напитки...или салами....или например месо. Нека не мерим всички със собствения си аршин :)

23 Сеп 2015, 16:37

Yunona написа:
Lollipop написа:Да не се правим всички на прекалено големи светци, че си пийваме газирано е факт...

Не знам кой се прави на светец (голям, по-голям или прекалено голям), Lollipop, има много хора, които НАИСТИНА не консумират газирани напитки...или салами....или например месо. Нека не мерим всички със собствения си аршин :)

Така е, но хората, когато нямат това битие им е малко трудно да го разберат :|

12 Авг 2016, 10:56

Yunona написа:

Е, то има и такива, които не косумират почти нищо, според моите представи за нормално хранене. :)

18 Авг 2016, 17:05

Всякакви хора има. Аз също не ги предпочитам газираните напитки, но познавам човек, който всеки ден пие кола и е с желязно здраве. И това в продължение на години, а не нещо моментно. За мен колата е най-вредна от всички газирани, но факт е моят приятел.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4