Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Пиете ли газирани напитки, а как се чувствате? Помисляли ли сте някога да се ограничите от тях, за да видите какъв ефект би имало върху здравето ви?

09 Дек 2014, 17:50

Доста от моите познати все още си остават страстни фенове на газираните напитки, какво да се лъжем, Кока-Колата ги е превзела тотално!
Не всички имат свръх тегло, както аз бих си помислила, но не са и в особено добра форма! Разбира се малко от тези, които се наливат с Кола, могат да се вслушат в думите ти и да спрат да го правят, за да видят какъв ефект би имало върху тях!
coca_cola_en_sang.jpg
coca_cola_en_sang.jpg (11.52 KiB) Прегледано 1068 пъти
Точно с тази цел има човек, който въпреки петдесетте си години прави експеримент, според мен е точно с цел да повлияе на младите! Опита се състои от това да изпива по 10 кенчета всеки ден и естествено резултатът е отчайващ! :x

Вие пиете ли газирани напитки всекидневно, смятате ли, че ако се подложите на подобен експеримент ще се случи същото и с вашето тяло, например за 30 дни да качите 10 килограма :roll: ами ако си представим, че спрете да пиете газирани напитки, тогава може и да успеете за същото време да свалите поне 5 кг? :?
Въобще мислили ли сте си някога да се ограничите от тях, за да видите какъв ефект би имало върху здравето ви?

Re: Пиете ли газирани напитки, а как се чувствате? Помисляли ли сте някога да се ограничите от тях, за да видите какъв ефект би имало върху здравето ви?

09 Дек 2014, 17:54

от около 4 години не пия нищо газирано. Беше ми много трудно защото много обичах кока кола. Реших да спра газираното без да имам някакъв здравословен проблем. Сега ми е много добре без всички тия отрови. И колкото и да съм обичала кола навремето сега като пийна (случвало ми се е през тези години откакто не пия да пийна няколко пъти за вдигане на кръвно) ми става неприятно дори вкусово.

Re: Пиете ли газирани напитки, а как се чувствате? Помисляли ли сте някога да се ограничите от тях, за да видите какъв ефект би имало върху здравето ви?

09 Дек 2014, 18:02

Burborino написа:от около 4 години не пия нищо газирано. Беше ми много трудно защото много обичах кока кола. Реших да спра газираното без да имам някакъв здравословен проблем. Сега ми е много добре без всички тия отрови. И колкото и да съм обичала кола навремето сега като пийна (случвало ми се е през тези години откакто не пия да пийна няколко пъти за вдигане на кръвно) ми става неприятно дори вкусово.

Съгласна съм с тебе, по същия начин стоят нещата при мен, на мен ми става кофти от прекалената газировка, а след това и зъбите ми скърцат, ужасно е! Странното при мен е, че докато пиех газирани напитки не бях по-пълна, дори бях още по-слаба, не знам май всичко ми действа наопаки!

10 Дек 2014, 10:08

Не пия, през целия си живот да съм изпил 5 литра газирано, даже много ми се вижда :lol: За щастие не се ограничавам, просто не обичам. Учудвам се, че деца на 3-4г. вече са научени да пият газирано и им харесва :shock:

10 Дек 2014, 16:37

Не, не пия, за щастие не обичам да пия газирани напитки. Знам, че са супер вредни, учудвам се, че хората учат децата си да ги пият. :shock:

10 Дек 2014, 16:42

Ами какво да ви кажа, аз пък много обичам и не се съобразявам, но не се и чувствам зле, какво да ви кажа!

10 Дек 2014, 16:48

mangusta написа:Ами какво да ви кажа, аз пък много обичам и не се съобразявам, но не се и чувствам зле, какво да ви кажа!

Много ги обичам, ако на ден не изпия поне 1 кола съм болна :mrgreen:

11 Дек 2014, 18:09

НЕ си правите услуга, гледайте да ги намалите, колкото и да ви харесват! :?

12 Дек 2014, 12:27

Не пия нищо газирано, направило ми е впечатление обаче, че хората, дори когато са жадни пият газирани неща, това вече ми се вижда ненормално.. :roll: Разбирам като седнеш на кафе с приятели да изпиеш една кола, как да е, но когато изпитва организма ти жажда да го затлачиш хубаво с кола, а не с вода не си го обяснявам. :shock:

08 Яну 2015, 17:23

Никога не съм обичала газирани напитки, пиех с приятелите ми, защото те пиеха и винаги с отвращение, с много лед и лимон, за да му прикрия гадния вкус. За щастие, пораснах и дойде времето, в което не ме е срам да си поръчам само вода и никой не ми се присмива. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4