Правила на форума
Добави отговор

Re: Имате ли спортни сутиени, как ги подбирате, за да придържат добре и да са удобни?

12 Ное 2015, 13:42

borkova написа:
Локумът написа:Не им е лесно на дамите, защо просто не карата без сутиен, за всички нас ще е по-добре? :D

Но само за вас, нали, иначе е безумно за жена с природно голям бюст да ходи без сутиен, ама виж, не зная за мацките със силикон, как стоят нещата при тях :shrug:

Кое ти е чудното при силиконовите дами? При тях няма увисване, гърдите си стоят в една позиция, затова могат да носят сутиен, само колкото да има такъв, иначе си стоят като балони под блузата. Имам приятелка със силикон, никога не носи сутиен.

Re: Имате ли спортни сутиени, как ги подбирате, за да придържат добре и да са удобни?

17 Ное 2015, 10:27

Я кажете, тези спортни сутиени стават ли за всеки ден?

17 Ное 2015, 12:56

Lollipop написа:Я кажете, тези спортни сутиени стават ли за всеки ден?

Да, лятото се виждат малко повече, но за зимата са супер :idea:

28 Дек 2015, 11:05

BeenieGal написа:

Мерси, значи мога и да си взема, аз по принцип и лятото хора доста облечена ;)

28 Дек 2015, 17:14

Lollipop написа:
BeenieGal написа:

Мерси, значи мога и да си взема, аз по принцип и лятото хора доста облечена ;)

Тогава можеш да си вземеш възможно най-изрязания потник, който имаш и да пробваш с него, ще е най-сигурно :wink:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2