Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая.
Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая.
Bambaa написа:Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая.
В това си има известна логика, но продават ли се отделно купи за миксери
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта