Най-вкусните целувки на света :)))

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Най-вкусните целувки на света :)))

Мнениеот Mon_ton » 23 Юни 2015, 10:32

Ако ви кажа, че аз не успях да направя правилните целувки почти никога, да не кажа изобщо де, но пък онзи ден приятеля ми разби страхотно едни белтъци на сняг, та явно той ще прави целувките.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Monika_Spasova » 29 Юни 2015, 19:19

Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая. :roll:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Bambaa » 01 Юли 2015, 12:35

Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая. :roll:

В това си има известна логика, но продават ли се отделно купи за миксери :roll:
Аватар
Bambaa

Мнениеот S_Milenska » 01 Юли 2015, 14:22

В това пък не съм се замисляла и на мен все не ми се получава ... :roll:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Snejna » 01 Юли 2015, 16:21

Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая. :roll:

Никога не ми е идвало на ум, че може да е от купата аз имам една от миксер от едно време и ще пробвам дали ще стане! :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот Andrey » 01 Юли 2015, 16:28

Сега всички се зареждаме с по една купа и почваме да експериментираме, аз също обичам домашни целувки, баба ми на времето правеше много вкусни!
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 03 Юли 2015, 11:51

Аз задължително ще пробвам, но май философията било в готвенето им.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Monika_Spasova » 03 Юли 2015, 16:08

Bambaa написа:

В това си има известна логика, но продават ли се отделно купи за миксери :roll:

Нямам идея, предполагам, че се продават, моята е стара червена едновремешна купа. :)
Аватар
Monika_Spasova

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети