Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Най-вкусните целувки на света :)))

23 Юни 2015, 10:32

Ако ви кажа, че аз не успях да направя правилните целувки почти никога, да не кажа изобщо де, но пък онзи ден приятеля ми разби страхотно едни белтъци на сняг, та явно той ще прави целувките.

29 Юни 2015, 19:19

Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая. :roll:

01 Юли 2015, 12:35

Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая. :roll:

В това си има известна логика, но продават ли се отделно купи за миксери :roll:

01 Юли 2015, 14:22

В това пък не съм се замисляла и на мен все не ми се получава ... :roll:

01 Юли 2015, 16:21

Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая. :roll:

Никога не ми е идвало на ум, че може да е от купата аз имам една от миксер от едно време и ще пробвам дали ще стане! :mrgreen:

01 Юли 2015, 16:28

Сега всички се зареждаме с по една купа и почваме да експериментираме, аз също обичам домашни целувки, баба ми на времето правеше много вкусни!

03 Юли 2015, 11:51

Аз задължително ще пробвам, но май философията било в готвенето им.

03 Юли 2015, 16:08

Bambaa написа:

В това си има известна логика, но продават ли се отделно купи за миксери :roll:

Нямам идея, предполагам, че се продават, моята е стара червена едновремешна купа. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2