23 Юни 2015, 10:32
29 Юни 2015, 19:19
01 Юли 2015, 12:35
Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая.
01 Юли 2015, 14:22
01 Юли 2015, 16:21
Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая.
01 Юли 2015, 16:28
03 Юли 2015, 11:51
03 Юли 2015, 16:08
Bambaa написа:Monika_Spasova написа:Онзи ден за първи път успях да разбия белтъци на сняг, освен сухата купа, смятам, че и самата нейна форма е от значение, разбивах за първи път в купа за миксер, а не където сваря. Искам да ви кажа, че се получи и то за няколко минути, друг път обикновено ми отнема много време и не се получава накрая.
В това си има известна логика, но продават ли се отделно купи за миксери