Не знам за вас но аз съм чувала какви ли не неща свързани с мобилните телефони и опасността свързана с тях - от глухота, та до рак.

Затова ви питам, вие вярвате ли, че мобилните телефони са опасни за здравето и че ни вредят по някакъв начин?

Ваня Стойчева написа:Значи вие просто ми казвате да спра да обръщам внимание на това нещо, надявам се, че няма да ѝ повлияе, може би грешката е моя, че не ѝ позволявам достатъчно да стои на компютър>..
Krum написа:Ваня Стойчева написа:Значи вие просто ми казвате да спра да обръщам внимание на това нещо, надявам се, че няма да ѝ повлияе, може би грешката е моя, че не ѝ позволявам достатъчно да стои на компютър>..
Горе долу![]()
Всички деца минават през това време, я си помисли ние на времето какви сметки въртяхме на телефоните![]()
YoLindi написа:Е, как сега ще сравнявате стационарните телефони с мобилнитесъс сигурност има нещо нередно във вторите, но са ни направили толкова зависими от тях, че дори и да ни облъчват, и да костват здравето ни, пак няма да можем да ги оставим
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта