Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Тънкостите на боба – кой ще сподели своите?

12 Ное 2015, 16:07

Защо пък с люспите, не ми се вижда логично, ама знам ли. Той и самият боб понякога не иска да стане мек, дори и да няма люспи.

Re: Тънкостите на боба – кой ще сподели своите?

24 Яну 2016, 09:31

Не знам защо и как содата действа, но ускорява готвенето, но държа да подчертая, че според мен се променя вкуса, когато има сода. :)
А относно въпросния боб от началото на темата, то там след като е сготвен - сварен, трябва да се прехвърли в тава/ гювеч с водата и да се сложи под фолио, а наденичките може да се запържат отделно и дас е сложат при боба, заедно с отделилата се мазнина. :) Запича се за час под фолио и имате страхотна вечеря. :))) тогава може да сложите домати, подправки, сол, олио и лъжичка 2 брашно :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2