




Мъжа ми ми прости, на децата не им позволих да ядат



Първо си мислих, че всичко е от боба и той е виновен, но сега като се замисля по-дълбоко,


Вие какви тънкости при приготвяне на боб знаете и какви сте научили в последствие при приготвянето му

Mon_ton написа:Аз чета тънкостите на баба)) и си викам колко хубава тема.
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз рядко готвя боб, но такъв в тава много обичам, само не знам как хората го правят така, че да има 2 пръста олио отгоре.
Pipilota написа:Кисна и аз, но си зависи от боба, някой увира по-бързо, друг не, независимо дали сме го киснали. Но е много важно да не му се долива вода, защото си губи целия вкус.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта