16 Дек 2014, 15:51
16 Дек 2014, 15:57
16 Дек 2014, 16:26
14 Яну 2015, 16:17
15 Яну 2015, 14:17
Mon_ton написа:Аз чета тънкостите на баба)) и си викам колко хубава тема.
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз рядко готвя боб, но такъв в тава много обичам, само не знам как хората го правят така, че да има 2 пръста олио отгоре.
16 Яну 2015, 09:29
16 Яну 2015, 17:35
16 Яну 2015, 18:14
12 Ное 2015, 13:44
12 Ное 2015, 15:44
Pipilota написа:Кисна и аз, но си зависи от боба, някой увира по-бързо, друг не, независимо дали сме го киснали. Но е много важно да не му се долива вода, защото си губи целия вкус.