08 Юни 2017, 15:45
Момичета, не е смешно..това с изпускането е ужасен проблем, който те кара да се чувстваш много зле. Буквално не човек. Представете си на зряла възраст да се напишкваш.. Аз ако съм само ще мисля - как да реша проблема, ще търся заем, ако трябва и айфона ще си продам да - не виждам нищо нередно.

Само здравето и комфортът да са ми окей.
08 Юни 2017, 16:21
Gold написа:Момичета, не е смешно..това с изпускането е ужасен проблем, който те кара да се чувстваш много зле. Буквално не човек. Представете си на зряла възраст да се напишкваш.. Аз ако съм само ще мисля - как да реша проблема, ще търся заем, ако трябва и айфона ще си продам да - не виждам нищо нередно.

Само здравето и комфортът да са ми окей.
Пошегувах се, Gold, разби се, че проблемът не е за подценяване. Ама някой да ми намеква, че имам 5 айфона и 16 златни зъба, защото казвам, че не мога да отделя тея пари пък също не ме кефи.
09 Юни 2017, 16:36
Въпросът е друг - здравето е най-важно и винаги трябва да бъде на първо място. Много хора го пренебрегват, а после положението става по-лошо..Иначе майка ми започва процедурите и ще видим какво ще се случва при нея. Дано се оправи милата.
10 Юни 2017, 09:10
Ще се оправи, а че здравето е на първо място така е, но няои неща могат да почакат, колкото и да е грозно, защото повярвай, не много хора имат заделени там 1000-2000 лева :) без обиждания, но хората в София изобщо не разбират живота извън столицата, а тук не се спестяват такива пари. :)
11 Юни 2017, 14:20
Всеки се разполага според чергата си, за някои здравето е след покриването на нуждите у дома, което е и до някъде нормално.. а с това, както казахте се живее, въпреки дискомфорта. Нека да не гледаме негативно и да се обиждаме, всеки ще прецени за себе си.
12 Юни 2017, 17:24
Може би само който е изпитал този дискомфорт го разбира наистина, аз знам колко много се мъчи майка ми от него. Но се надявам скоро да се избави от неудобството и да се чувства пълноценна благодарение на лазера. Времето ще покаже.
13 Юни 2017, 11:40
Добре е, че ще се справи вс проблема, който има, а всеки останал нека да прецени за себе си дали ще продължава да живее по такъв начин или не. Ако не иска, трябва да намери начин, ако ще и със заеми и бързи кредити , да си събере необходимата сума, за да се подложи на дадена процедура за справяне с проблема.
13 Юни 2017, 14:58
Аз мисля, че се измества темата. Ако иска човек пари винаги може да намери, просто е въпрос на приоритет.
Имам роднини в провинцията, които работят и са по-добре финансово от Софиянци, но харчат парите за плазми, телефони, перални и др.
Здравето трябва да е на първо място, то е най-голямата нужда.
Една млада жена със сраствания следствие на раждане, която не може да води пълноценен живот, от какво има най-голяма нужда?
13 Юни 2017, 16:51
Всеки си преценява сам, парите са относително понятие, за някой са нищо за друг всичко.
За мен по-важното е, че имаме достъп до лечение, защото при някои жени проблемите са големи.
Ако почна да се изпускам, няма да се замисля дори, веднага се подлагам.
14 Юни 2017, 12:39
Наистина темата се измести, това с лазера е много полезно, а и може да се направи процедурата и след година две, когато се събере необходимата сума. :))