Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква промяна откривате във вагината си след раждането?

10 Окт 2017, 21:21

Интимните гелове момичета много добре си ги избирайте, че иначе може да си навредите. Голд, при майка ти запази ли се ефектът в край на сметка, как се чувства тя.

16 Окт 2017, 14:48

rali06 написа:След тези процедури пият ли се някакви медикаменти или ползва ли се някакъв специашен интимен гел или нещо друго?

Нито се пият медикаменти, нито се ползва специален интимен гел.

16 Окт 2017, 14:50

Мен също ме интересува лазера. Май и аз ще ходя, може ли пак да напишете телефони и връзка ?

16 Окт 2017, 17:42

Ти раждала ли си, какъв е точно проблемът при теб?

16 Окт 2017, 18:05

skyfly написа:Мен също ме интересува лазера. Май и аз ще ходя, може ли пак да напишете телефони и връзка ?

Заповядай - https://www.st.lazar-hospital.com/bg/%D ... D0%B8.html и успех, да споделиш после как е минало.

18 Окт 2017, 17:40

Gold, мила, благодаря ти за инфото. Хубаво е, че процедурите не са свързани с медикаментозно лечение. Колко продължава един сеанс?

19 Окт 2017, 17:36

Рали при теб каква е ситуацията?

23 Окт 2017, 16:34

Рали, процедурата трае 5-6 мин., повече време отива за подготовката. Не е задължително да си раждал за да има проблем, някои жени имаме по-слаба мускулатура, инфекциите също са предпоставка.

23 Окт 2017, 19:39

Явно не е така трудно някоя жена да се сдобие с този проблем. Важното е, че решение има и е много по-лесно, отколкото е било преди.

24 Окт 2017, 17:19

Малина, преди май само упражнения са правели. Четох, че лазера влияе много добре и при онкоболните жени.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 61