Правила на форума
Добави отговор

Re: Каква промяна откривате във вагината си след раждането?

31 Юли 2018, 15:36

Всичко се променя при раждането, трябва да се стараем да се поддържаме,а ма.. не е така лесно. ;)

31 Юли 2018, 17:46

Според мен няма жена, която да не е симулирала оргазъм. Проблем е когато е при млада жена, което се превръща в постоянно състояние.

31 Юли 2018, 18:00

Lisandra написа:Според мен няма жена, която да не е симулирала оргазъм. Проблем е когато е при млада жена, което се превръща в постоянно състояние.

Е, аз не съм. Даже ми се странно, за какво го правите? Доскучава ли ви? Досдно ли ви става? И за какво сте с тия мъже като не могат и туй нещо да направят като хората? Ще му слимулирам как ли пък не, ай да се мъчи там и дано научи нещо :lol:

01 Авг 2018, 16:02

Dalia написа:
Lisandra написа:Според мен няма жена, която да не е симулирала оргазъм. Проблем е когато е при млада жена, което се превръща в постоянно състояние.

Е, аз не съм. Даже ми се странно, за какво го правите? Доскучава ли ви? Досдно ли ви става? И за какво сте с тия мъже като не могат и туй нещо да направят като хората? Ще му слимулирам как ли пък не, ай да се мъчи там и дано научи нещо :lol:

Не означава, че ми е скучно или, че мъжът ми не се справя. Просто умората взима връх.

02 Авг 2018, 18:06

Момичета, някоя от вас изпробвала ли е такъв продукт.https://hitdobavki.net/vaginalen-krem-stqgane/?utm_source=EasyAds&utm_medium=cpc&utm_content=TextAd_11675&utm_term=framar.bg&utm_campaign=EasyAds_Campaign_6778
Голяма реклама му направи 1 моя приятелка и се чудя дли и аз да си го взема.

03 Авг 2018, 12:20

Аз на такива кремове не вярвам. Може да има някакво моментно стягане, но едва ли ще може да реши проблемът. По-скоро бих се доверила на процедурата за вагинално подмладяване.

09 Авг 2018, 16:53

По-скоро крема действа като лубрикант, за сухотата може и да помогне.
Обаче за стягане на мускулатурата, не ми се вярва, а след раждане това е най-големият проблем.
annamaria, приятелка се подлага на процедура с лазер. Две седмици след първата казва, че има подобрение.

13 Авг 2018, 14:41

И аз това си помислих, може по-скоро да оказва овлажняващо действие, но чак да стяга влагалището, едва ли?
Иначе не мога да споря, че с лазерът има по-голям ефект, тъй като всички знаем, че все повече манипулации вече се извършват с лазери. Щом на първата процедура е усетила ефект значи вероятно резултатът е сигурен при вагиналното подмладяване.

14 Авг 2018, 12:12

Да така е, прави впечатление, че все повече лекари лекуват с помощта на лазер. Чела съм доста по темата и наистина се оказва, че това поколение технология решава почти всички проблеми. Дори вече оперират все повече с лазер, отколкото със скалпел.

15 Авг 2018, 16:05

Така е, технологиите в медицината напредват и манипулациите вече са безкръвни и доста по-ефективни. Бях чела интервю на доктор Николов относно предимствата на процедурата за вагинално подмладяване и всъщност се оказва, че понеже лазерът се върти на 360 градуса, това прави процедурата доста ефективна. Резултатът се чувствал още от първия път.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 61