22 Яну 2019, 18:44
annamaria написа:Аз мисля, че болшинството ог жените вече знаят за процедурата вагинално подмладяване. С други думи Мона Лиза тъч. Доста са предимствата от това подмладяване, а в крайна сметка са нужни само три процедури.
Откъде черпиш тази информация? Според мен малко са запознати с процедурата.
23 Яну 2019, 15:43
Интелигентната жена би трябвало да се интересува от съвременните методи на лечение, особено когато настъпва менопауза. Лазерното лечение на все повече болежки, измества скалпела. В този смисъл, мисля че вече не малко жени имат представа от това какво представлява Mona Lisa Touch.
23 Яну 2019, 17:47
annamaria написа:Интелигентната жена би трябвало да се интересува от съвременните методи на лечение, особено когато настъпва менопауза. Лазерното лечение на все повече болежки, измества скалпела. В този смисъл, мисля че вече не малко жени имат представа от това какво представлява Mona Lisa Touch.
Теоретично да, но не мислиш ли, че при проблем, много млади жени търпят и премълчават.
24 Яну 2019, 16:45
За съжаление все още една голяча част от българките си премълчават проблемите и болежките и си мислят, че ще им мине. Интимната култура все още куца. Не знам дали наистина вече жените знаят за вагиналното подмладяване, но някои дори подценяват смисъла и значението на цитонамазката.
04 Фев 2019, 17:07
Момичета, някоя от вас скоро да е правила процедура Mona Lisa Touch? Успяхте ли да почувствате резултат още след първата?
05 Фев 2019, 12:20
Защо си се развълнувала по този въпрос? Да, обичайно още след първата процедура се усеща да има ефект от лазера.
07 Фев 2019, 15:07
Питам, защото една позната си е насрочила час при доктор Николов за процедура вагинално подмладяване. Питаше се дали наистина ще успее да почувства разлика още след първата процедура.
08 Фев 2019, 15:52
Доказано е, че ефект има още след първата процедура, защото лазерът на Мона Лиза се върти на 360 градуса, което го прави доста ефективен. Няма друг такъв лазер, който да е с такъв обсег на действие. Затова и още след първата процедура има ефeкт.
11 Фев 2019, 15:18
annamaria написа:Доказано е, че ефект има още след първата процедура, защото лазерът на Мона Лиза се върти на 360 градуса, което го прави доста ефективен. Няма друг такъв лазер, който да е с такъв обсег на действие. Затова и още след първата процедура има ефeкт.
А другите лазери на колко градуса се въртят?
14 Фев 2019, 18:40
Tinki написа:annamaria написа:Доказано е, че ефект има още след първата процедура, защото лазерът на Мона Лиза се върти на 360 градуса, което го прави доста ефективен. Няма друг такъв лазер, който да е с такъв обсег на действие. Затова и още след първата процедура има ефeкт.
А другите лазери на колко градуса се въртят?
Тинки, апаратурата при лазерните процедури е много важна, за да има ефект терапията. Лазера освен, че се върти на 360 градуса и лъчите му имат необходимата мощност и продължителност на действие.