11 Апр 2019, 14:09
renetka написа:Doktoricata написа:Не надувам фанфарите, но на близките приятелки съм казала. Процеса е двустранен, и те трябва да са отворени за решение на проблема.
Аз не се притеснявам, ето линк към процедурата:
https://www.st.lazar-hospital.com/bg/pa ... nekologiya
Нека си кажем истината- качественият секс си зависи от това. Не е напразно измислено това- естетична гинекология.
11 Апр 2019, 14:29
11 Апр 2019, 14:34
annamaria написа:Каква е дилемата в името естетична гинекология? То си е естетика в буквалния смисъл. И добре, че го има това, иначе не виждам как жените щяха да си решават проблема с отпуснато след раждане влагалище.
15 Апр 2019, 16:30
m0n4eto написа:annamaria написа:Каква е дилемата в името естетична гинекология? То си е естетика в буквалния смисъл. И добре, че го има това, иначе не виждам как жените щяха да си решават проблема с отпуснато след раждане влагалище.
Не е само до влагалището, при някои малките срамни устни, хич не са малки...
16 Апр 2019, 11:14
16 Апр 2019, 17:13
Pacienti написа:m0n4eto написа:annamaria написа:Каква е дилемата в името естетична гинекология? То си е естетика в буквалния смисъл. И добре, че го има това, иначе не виждам как жените щяха да си решават проблема с отпуснато след раждане влагалище.
Не е само до влагалището, при някои малките срамни устни, хич не са малки...
Монче, би ли разяснила какво имаш предвид? Щото тука си говорим за ползата от лазера Мона Лиза, с който се лекува предимно проблема с инконтиненцията, сухота на влагалището и т.н., но не и големината на срамните устни.
18 Апр 2019, 14:53
24 Апр 2019, 15:31
24 Апр 2019, 16:39
annamaria написа:Съгласна съм, че може да се оперират, но този въпрос не е от обсега на Мона Лиза Тъч. Терапията с лазера значително подобрява сексуалния живот като лекува неволното изпускане или пораженията от травматичното раждане.
25 Апр 2019, 14:35
Doktoricata написа:annamaria написа:Съгласна съм, че може да се оперират, но този въпрос не е от обсега на Мона Лиза Тъч. Терапията с лазера значително подобрява сексуалния живот като лекува неволното изпускане или пораженията от травматичното раждане.
Така е, за "външна" промяна играе скалпела.