Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви сосове и сиропи можете да ми предложите за сладкиши?

30 Дек 2014, 14:38

Само захарен сироп харесвам с малко ванилия вътре, но аз по принцип не съм по сладкото. Иначе сиропите могат да са най-разнообразни, дори да сложиш на котлона плодове със захар сиропа после е жестоко вкусен :)

30 Дек 2014, 15:34

rabotnata pchela написа:Само захарен сироп харесвам с малко ванилия вътре, но аз по принцип не съм по сладкото. Иначе сиропите могат да са най-разнообразни, дори да сложиш на котлона плодове със захар сиропа после е жестоко вкусен :)

това звучи много вкусно, но ще му трябва малко вода или мляко, за да стане течно и да може да сиропира :)

06 Яну 2015, 16:00

От всяко сладко би трябвало да може да стане сироп, тъй че лесно да се направи. :)

06 Яну 2015, 16:14

А сироп с канела и мед правили ли сте, страшен вкус има и малко коняк като се капне става мозък!

06 Яну 2015, 17:52

Много зависи от сладкиша, може и с кафе да си направите, но ако е за детски рожден ден не става хахах :)

07 Яну 2015, 11:55

Ваня Стойчева написа:Много зависи от сладкиша, може и с кафе да си направите, но ако е за детски рожден ден не става хахах :)

Защо, точно ще ги активизира хлапетата ;)

16 Яну 2015, 17:20

Правя си винаги захарен сироп той ми е най-любим с ванилия вътре :)

21 Юли 2015, 14:02

Повечето вкусни сиропи не са подходящи за деца, аз харесвам с много ром!

05 Авг 2015, 12:28

Anka написа:Повечето вкусни сиропи не са подходящи за деца, аз харесвам с много ром!

да, тези с кафе също не са лоши, доста наситен вкус и аромат придават на сладкиша.

05 Авг 2015, 12:40

Kremiliya написа:
Anka написа:Повечето вкусни сиропи не са подходящи за деца, аз харесвам с много ром!

да, тези с кафе също не са лоши, доста наситен вкус и аромат придават на сладкиша.

Аз не виждам проблем, то не влияят по никакъв начин, остава си аромата като цяло, не мисля, че от едно парче торта може да стане нещо на детето :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4