16 Сеп 2015, 10:04
rabotnata pchela написа:Neven498 написа:Сега като се замисля, и кленовият сироп е доста приятен, но е много сладък. Ще си отива със сладкиши с орехови блатове и канела.
Той може да се използва да се разреди с нещо, за да не е толкова наситен.
16 Сеп 2015, 10:59
Neven498 написа:rabotnata pchela написа:Neven498 написа:Сега като се замисля, и кленовият сироп е доста приятен, но е много сладък. Ще си отива със сладкиши с орехови блатове и канела.
Той може да се използва да се разреди с нещо, за да не е толкова наситен.
По принцип би трябвало да може. Този кленов сироп, който е в търговската мрежа в момента, имам чувството, че е с глюкоза... И не зная дали няма да стане манджа с грозде, буквално
16 Сеп 2015, 11:17
08 Окт 2015, 12:43
Snejna написа:Кленов сироп никога не съм опитвала, доста скъпо нещо, но не вярвам, като всяко нещо от магазина да е много ефикасен, все пак знаем какво е медът от магазина.
04 Окт 2016, 11:40