Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
04 Сеп 2015, 14:44
Ваня Стойчева написа:Ех, тези мъже, а за жените няма ли да намериш малко факти?

Може би че на жените винаги едната гърда по-голяма от другата

Като цяло май няма никаква симетрия в човекшкото тяло, дори и лицето ни от едната и от другата страна се различава, в много случаи, ако се уеднакви може и да не изглеждаме толкова добре!
04 Сеп 2015, 22:40
Ваня Стойчева написа:Ех, тези мъже, а за жените няма ли да намериш малко факти?

Може би че на жените винаги едната гърда по-голяма от другата

Не знам , за жените ако намеря нещо ще ме обвините после в сексизъм!
12 Юли 2017, 10:20
Може би, че не можем да си оближем лакътя!
12 Юли 2017, 11:13
Mon_ton написа:Може би, че не можем да си оближем лакътя!

То имаше някои такива предизвикателства, като че не можеш да си преброиш зъбите с език!
13 Окт 2017, 15:09
Винаги са ми били смешни, когато се прилагат върху деца. Те наивно го правят.
Интересното е, и си е абсолютен факт, че човек не чете всички бувки,когато чете нещо, а главно първата и последната и асоциативно си съставя изречението. Зтоваа мохежме ад порчтеем озни ткетс в мжертаа.
06 Ное 2017, 21:47
Jully написа:Винаги са ми били смешни, когато се прилагат върху деца. Те наивно го правят.
Интересното е, и си е абсолютен факт, че човек не чете всички бувки,когато чете нещо, а главно първата и последната и асоциативно си съставя изречението. Зтоваа мохежме ад порчтеем озни ткетс в мжертаа.

Така е да, но с времето се справяме, сякаш! И все пак има проверка и сверка, дали сме в права посока, защото маса и муса са едно и също - от първа и последна.
08 Ное 2018, 16:02
Не че е странен, но като по-малка много се бях впечатлила от факта, че най-големия човешки орган е...кожата :)
08 Ное 2018, 18:51
На скоро четох мисля че в Китай се е родило дете от нова раса, сега дали не е фалшива новина не зная, но е с неонови сини очи и виждало много добре в тъмното, като някои хищници. Пишеше, че може би това е нова раса индигови деца.
09 Ное 2018, 11:46
Аз се бях изумила от ето това преди време:
Хората се страхуват от паяци повече, отколкото от смъртта.