Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
14 Юли 2015, 01:04
У дома един корен пусна такова зелено стъбло без да съм го сяла. Стоеше просто така в една купа , бях сложила някакъв капак отгоре и съм го забравила, и той покара, голямо зелено стъбло.Ако сега го посея, кога ще е пораснал нов, по какво се разбира. Явно не е по стъблото, защото то си расте ей така... Някой отгледал ли е вече?
14 Юли 2015, 08:59
karri написа:У дома един корен пусна такова зелено стъбло без да съм го сяла. Стоеше просто така в една купа , бях сложила някакъв капак отгоре и съм го забравила, и той покара, голямо зелено стъбло.Ако сега го посея, кога ще е пораснал нов, по какво се разбира. Явно не е по стъблото, защото то си расте ей така... Някой отгледал ли е вече?
Трябва от джинджифила да размножиш корена, той е важен

Посади го в по-широка саксия.
04 Юли 2017, 09:30
Дали обаче може да се яде стъблото на джинджифила? Иначе е напълно безсмислено да се сади джинджифил, след като няма да бъде употребено стъблото, а за да се получи добър голям корен, то трябва многоо да се насади.
22 Авг 2017, 10:12
Не мисля, че ще е мнго трудно, само ако се покрие един корен с малко пръст или се държи във вода, за няколко дни ще пусне издънка от джинджифил. :) Но не съм чула да се яде друга част, освен корена.