Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
26 Окт 2015, 18:03
LaCoquine написа:И аз съм чувала за разни начини, но повечето от тях ми звучат като небивалици, например морска сол и вода

Това вече е много странно! Нали казват, че не трябва да се използват такива методи и да се пълнят ушите с вода
27 Окт 2015, 11:47
Някой подлагал ли се е на онази процедура с восъка, при която изтича де какво има в ухото?

От кой се прави в наши дни, знам, че на времето се е правила от старите хора, но сега при УНГ ли се прави?
27 Окт 2015, 17:39
Snejna написа:Някой подлагал ли се е на онази процедура с восъка, при която изтича де какво има в ухото?

От кой се прави в наши дни, знам, че на времето се е правила от старите хора, но сега при УНГ ли се прави?

Какво се прави с този восък, иначе при УНГ ти правят почистване с кислородна вода и вакуум
28 Окт 2015, 11:46
annydance написа:Snejna написа:Някой подлагал ли се е на онази процедура с восъка, при която изтича де какво има в ухото?

Какво се прави с този восък, иначе при УНГ ти правят почистване с кислородна вода и вакуум
Без някакви оплаквания, смятам за ненужно да се почистват ушите по някакви специфични начини... защо трябва да се правят тези процедури според вас?
30 Окт 2015, 14:58
Е сигурно с оплаквания се пита след като става въпрос за толкова сериозна процедура.
08 Дек 2015, 17:28
Ако се чудиш само как да си извадиш всичко от ушите няма да постигнеш голям успех обаче. :) затова си има клечки, останлото ако е казал д-р.
08 Дек 2015, 18:07
Lisica написа:Е сигурно с оплаквания се пита след като става въпрос за толкова сериозна процедура.
Това с кислородната вода си е чисто рутинна процедура, а относно восъка - идея нямам, някой може ли да обясни?
15 Яну 2016, 13:04
Кислородната вода на мен ми се струва по-опасна от онова палена на восъка в ухото. :) То има едни пръчици, които се използват и много помагат, особено при повече засъхнала ушна кал.