Алтернативни методи за почистване на ушите

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Алтернативни методи за почистване на ушите

Мнениеот dinkog » 26 Окт 2015, 18:03

LaCoquine написа:И аз съм чувала за разни начини, но повечето от тях ми звучат като небивалици, например морска сол и вода :shock:

Това вече е много странно! Нали казват, че не трябва да се използват такива методи и да се пълнят ушите с вода ;)
Аватар
dinkog

Мнениеот Snejna » 27 Окт 2015, 11:47

Някой подлагал ли се е на онази процедура с восъка, при която изтича де какво има в ухото? :roll: От кой се прави в наши дни, знам, че на времето се е правила от старите хора, но сега при УНГ ли се прави? :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот annydance » 27 Окт 2015, 17:39

Snejna написа:Някой подлагал ли се е на онази процедура с восъка, при която изтича де какво има в ухото? :roll: От кой се прави в наши дни, знам, че на времето се е правила от старите хора, но сега при УНГ ли се прави? :roll:

Какво се прави с този восък, иначе при УНГ ти правят почистване с кислородна вода и вакуум
annydance

Мнениеот MerryPop » 28 Окт 2015, 11:46

annydance написа:
Snejna написа:Някой подлагал ли се е на онази процедура с восъка, при която изтича де какво има в ухото? :roll: От кой се прави в наши дни, знам, че на времето се е правила от старите хора, но сега при УНГ ли се прави? :roll:

Какво се прави с този восък, иначе при УНГ ти правят почистване с кислородна вода и вакуум

Без някакви оплаквания, смятам за ненужно да се почистват ушите по някакви специфични начини... защо трябва да се правят тези процедури според вас?
MerryPop

Мнениеот Lisica » 30 Окт 2015, 14:58

Е сигурно с оплаквания се пита след като става въпрос за толкова сериозна процедура.
Аватар
Lisica

Мнениеот mix_twix » 08 Дек 2015, 17:28

Ако се чудиш само как да си извадиш всичко от ушите няма да постигнеш голям успех обаче. :) затова си има клечки, останлото ако е казал д-р.
Аватар
mix_twix

Мнениеот donni » 08 Дек 2015, 18:07

Lisica написа:Е сигурно с оплаквания се пита след като става въпрос за толкова сериозна процедура.

Това с кислородната вода си е чисто рутинна процедура, а относно восъка - идея нямам, някой може ли да обясни?
donni

Мнениеот Rali_hr » 15 Яну 2016, 13:04

Кислородната вода на мен ми се струва по-опасна от онова палена на восъка в ухото. :) То има едни пръчици, които се използват и много помагат, особено при повече засъхнала ушна кал.
Аватар
Rali_hr

Предишна

Назад към Домашен лекар