Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

За какво използвате маслото от джинджифил, възможно ли е да лекува и настинка?

03 Яну 2015, 01:18

Вчера една приятелка ми подари едно такова шишенце с масло от джинджифил
image.jpg
image.jpg (24.59 KiB) Прегледано 1150 пъти
Естествено ми го подари понеже са й го подарили на нея, но и тя като мене няма идея за какво се използва :mrgreen:

Иначе се чудих, понеже знам, че джинджифила помага много при настинки и грип, а като за началото на новата година успях да си хвана една настинка, :idea: та си мислих, че ще мога да се спася с маслото от джинджифил, например? :?

Възможно ли е според вас, маслото от джинджифил да има същите свойства, както и самия корен джинджифил, надявам се на съветиии! :)

Re: За какво използвате маслото от джинджифил, възможно ли е да лекува и настинка?

03 Яну 2015, 01:22

Ами нямам идея какво си решила да го правиш, но май един масаж с маслото няма да ти се отрази зле, като се замисля и кашлица би трябвало да облекчава ако си разстриеш гърдите с него :idea: :)

Re: За какво използвате маслото от джинджифил, възможно ли е да лекува и настинка?

04 Яну 2015, 12:32

Не може ли да се пие ;))) ароматизирано ли е? :lol:

04 Яну 2015, 14:59

Защо пък точно маслото от джинджифил, такива масла по-скоро си мисля, че може да имат ефект при масажи, отколкото да се пие, все пак за пиене си мисля, че е по-добре да се прави чай от корен. :)

05 Яну 2015, 10:10

Bambaa написа:Ами нямам идея какво си решила да го правиш, но май един масаж с маслото няма да ти се отрази зле, като се замисля и кашлица би трябвало да облекчава ако си разстриеш гърдите с него :idea: :)

На мен ми се вижда нереално да върши работа при масаж, ама знам ли :)

06 Яну 2015, 10:52

За масажи ще помага, знаем, че такива масла са много подходящи, ако сте решили да си разтриете мускулите малко :)

07 Яну 2015, 15:15

Само за релаксиращ масаж си го представям това масло :)
Добави отговор
Отиди на страница: