
Така де, не виждам нищо трудно в рецептите, освен чистенето на шкембето,





Lollipop написа:Много обичам да си хапвам шкембе чорба, но да ви кажа само веднъж съм го правила и не ми се получи, добре че имаме все още качествени шкембеджийници в България и може да се насладим там на истинския вкус
Pipilota написа:Въпреки, че шкембето е доказано чудотворно лекарство за махмурлук аз никога не съм я яла. Много гнусно ми се вижда това шкембе, макар че онзи ден за първи път видях на живо как изглежда суровото шкембе и сякаш не беше толкова зле, но все пак не мога да се примиря за да опитам. Иначе зная, че му се слага прясно мляко и до колкото разбрах онзи ден, ако няма изобщо вода, а има само прясно мляко е най-вкусно.
Andrey написа:Не знам на шкембе чорбата, но на шкембето като цяло му знам тайната.![]()
![]()
![]()
Забелязал съм обаче, че най-добрата шкембе чорба обикновено е извън големите градове, защо така?
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта