В каква поза обичате да спите, смятате ли, че има някакво значение това?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

В каква поза обичате да спите, смятате ли, че има някакво значение това?

Мнениеот red_eyes » 05 Яну 2015, 13:39

Скоро видях една картинка от фейсбук с посланието, че новата еротична фантазия на героя е да си наспи във всички пози :D За щастие аз успях през поредицата от почивни дни, но докато спях си мислих (не съм луда, :mrgreen: предполагам се досещате просто за онова състояние, в което може да се спи и мисли едновременно :mrgreen: )

Така де, мислих си, че съм започнала да спя по различен начин, на една страна, по корем - основно и в други подобни шантави пози,
sleep.jpg
sleep.jpg (29.5 KiB) Прегледано 1184 пъти
а преди време си бях класик и спях по гръб :roll:

И промяната на позата ми за сън ме накара да се чудя дали има някакво значение за почивката, която си подаряваш или да психическите промени, които настъпват в главата ти :roll:
Може би пък няма абсолютно нищо общо позата, в която обичаш да спиш и това са си лично някакви мои измишльотини? :?
На вас коя ви е най-удобната поза за сън и заспивате ли в определена такава, на какво отдавате това, че някои хора не могат да заспиват в различна поза от тяхната си :roll:
Аватар
red_eyes

Re: В каква поза обичате да спите, смятате ли, че има някакво значение това?

Мнениеот julianne » 05 Яну 2015, 13:48

Много ми е кофти и аз съм свикнала да заспивам по корем и сега като имам корем е ужасно :( едва някак се унасям и заспивам, но какво да говори позатаааа... нямам идея :roll:
julianne

Мнениеот Andrey » 05 Яну 2015, 14:35

Аз спя в различни пози - най-вече на страни, като ембрион или по гръб, като си слагам ръцете на корема. :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот rabotnata pchela » 06 Яну 2015, 15:28

julianne написа:Много ми е кофти и аз съм свикнала да заспивам по корем и сега като имам корем е ужасно :( едва някак се унасям и заспивам, но какво да говори позатаааа... нямам идея :roll:

Как спите на корем не знам, аз спя винаги или на страни или на гръб, обикновено, когато легна на гръб си мисля, че съм като мъртвец, защото си сключвам пръстите на корема :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Kaya » 10 Яну 2015, 12:10

Най-често спя като ембрион, но повечето хора спят в тази поза, тя е най-нормалната за отпочиване, може би сме свикнали от преди раждането хаха :))
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Яну 2015, 13:40

Kaya написа:Най-често спя като ембрион, но повечето хора спят в тази поза, тя е най-нормалната за отпочиване, може би сме свикнали от преди раждането хаха :))

A това е една и от моите любими пози, особено през зимата, когато ми е студено. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот rose_92 » 10 Яну 2015, 16:01

Аз спя откакто се помня по корем. Опитвах се да се науча да спя по гръб ама просто не става..чела съм някъде, че едва 8 % от хората на Земята спят като мен. :D Понякога успявам да заспя на една страна ама най ми си е удобно по корем. :lol: :lol:
rose_92

Мнениеот Kaya » 12 Яну 2015, 11:15

rose_92 написа:Аз спя откакто се помня по корем. Опитвах се да се науча да спя по гръб ама просто не става..чела съм някъде, че едва 8 % от хората на Земята спят като мен. :D Понякога успявам да заспя на една страна ама най ми си е удобно по корем. :lol: :lol:

Ако не си била бременна още то нещата ще се променят с този момент. :lol: Аз като по-малка обичах също да спя на корем, но с времето отвикнах, може би точно по време на бременността се случи.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Alexandrina » 13 Яну 2015, 13:12

Имам най-различни пози и много се въртя през нощта. Не мога да спя с изпънати крака и доста често се събуждам схваната... Същото е и с ръцете, винаги са сгънати, под възглавницата, или пъхнати под гърдите, ако спя по корем. и по тази причина често ме болят лактите на сутринта.
Alexandrina

Мнениеот Mon_ton » 13 Яну 2015, 13:35

A aз точно обратното на Александрина - легна ли в една поза мога цяла вечер да не мръдна, събуждам се понякога, когато усетя, че цялата ми страна е изтръпнала. :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси