Хапване като за мъже - какво е полезно да ядем

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Хапване като за мъже - какво е полезно да ядем

Мнениеот Krum » 09 Сеп 2015, 11:03

Абе месо месо, ама май не е точно така, трябва да има от всичко в диетата ни :)
Аватар
Krum

Мнениеот Kaya » 09 Сеп 2015, 15:07

Krum написа:Абе месо месо, ама май не е точно така, трябва да има от всичко в диетата ни :)

Иди го обяснявай на мъжа ми, той не сяда на масата, ако няма месо, направо е ужасен, как да му обясня, че не е полезно да се яде по толкова много месо?
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Snejna » 09 Сеп 2015, 15:20

Kaya написа:
Krum написа:Абе месо месо, ама май не е точно така, трябва да има от всичко в диетата ни :)

Иди го обяснявай на мъжа ми, той не сяда на масата, ако няма месо, направо е ужасен, как да му обясня, че не е полезно да се яде по толкова много месо?

Кая той да е само твоя, а и моят е същия, твърди, че не може да се наяде, ако не яде месо, е да бе!
Аватар
Snejna

Мнениеот Malina » 10 Сеп 2015, 14:29

Месото не е полезно за никой пол, повечето витамини се крият в плодовете и зеленчуците, не трябва дас е прекалява с месото, така най-много да си докарате някой зверски хроничен запек.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот silver933 » 11 Сеп 2015, 10:12

Аз съм от тези, които почти не сядат на масата без месо, но имам и доста пропуски в това ми ядене. ;) Често избягвам яденето на кофти храни :)
Аватар
silver933

Мнениеот Yunona » 13 Сеп 2015, 19:11

Мъжете, както и жените, е най-добре да се хранят здравословно и съобразено с начина им на живот и физическата активност. Не мисля, че има храни за мъже и храни за жени. Разликата е в количествата. Мъжете ядат повече, защото (обикновено) са по-едри, имат нужда от повече енергия за нормалните функции на тялото си. Ако тренират със специална цел (отслабване, натрупване на мускулна маса и т.н.) трябва да съобразят храненето си с тази цел. Това е според мен :)
Yunona

Мнениеот Kaya » 14 Сеп 2015, 12:07

Мисля, че тук се има повече предвид въпросът, засягащ сексуалната им мощ, затова е добре да се хапва от всичко и умерено! :) Цялостното здравословно състояние гарантира и добри отзиви в леглото. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Yunona » 14 Сеп 2015, 12:20

Kaya написа:Мисля, че тук се има повече предвид въпросът, засягащ сексуалната им мощ, затова е добре да се хапва от всичко и умерено! :) Цялостното здравословно състояние гарантира и добри отзиви в леглото. :)

Момъкът, който задава въпроса, говори за извайване на добра мъжка фигура и здрави мускули, но ти явно си на друга вълна, Kaya :) Лошо няма, тази вълна мноооого приятно люлее :)
Но като отваряш дума - целината е известна като зеленчук, даряващ специална сила на мъжете. Някога в парижките хали продавачките са подвиквали "Целина, целина за вашите мъжлетааа". Неслучайно днес има доста хранителни добавки за мъже с екстракт от целина.
Вкусна е целината и има безброй варианти да се включи в менюто. Опиталите да не забравят да споделят впечатления ;)
Yunona

Мнениеот rabotnata pchela » 14 Сеп 2015, 14:03

Брейй! :) У дома не сме яли целина, но не знам даже как ще накарам любимия да я опита, но ще пробвам, после ако се представи добре по леглата ще му кажа, че е от целината! Да яде, може и любовница да си намери хаха :mrgreen: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот silver933 » 15 Сеп 2015, 08:32

Сега разбирам що си хапваме толкова често от тоя зеленчук,а аз си мисля, че жената глупава и не знае.. :roll:
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети