Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Котките подобряват здравето ни

29 Юли 2015, 11:27

За детето и за животното мисля, че е по-добре да имате куче, повече ще се разбират и ще си изграят :idea:

29 Юли 2015, 13:00

Harmony написа:За детето и за животното мисля, че е по-добре да имате куче, повече ще се разбират и ще си изграят :idea:

Да ама нае е вярно, защото котката си стои вкъщи, а кучето е ангажимент и няма как да имат близост навън дори.

29 Юли 2015, 14:51

Pipilota написа:
Snejna написа:Никога не съм харесвала котките изглеждат ми много опасни създания. :mrgreen:

Моята за съжаление нещо я прихвана и избяга толкова време я търсим без успех. :( Много е гадно без котка не знам как може някой да не ги харесва, те са страхотни! :)

Не знам, просто не ми влизат под кожата, но на снимки ги харесвам и то много! :mrgreen:

29 Юли 2015, 15:09

Котките са много готини, аз съм им голям почитател, тъй че бих ви казал да си вземете. Най-малкото лягат на болното място :))

29 Юли 2015, 15:45

Има нещо вярно, че лягат на болното място, но като лягат, какво от това, лекуват ли?

29 Юли 2015, 16:17

LaCoquine написа:Има нещо вярно, че лягат на болното място, но като лягат, какво от това, лекуват ли?

Може да не го лекуват, ама няма ли да се сетиш да идеш на лекар :Р

29 Юли 2015, 16:33

rabotnata pchela написа:
LaCoquine написа:Има нещо вярно, че лягат на болното място, но като лягат, какво от това, лекуват ли?

Може да не го лекуват, ама няма ли да се сетиш да идеш на лекар :Р

Че каква е ролята на котката, само да цапа :x :D

10 Авг 2015, 16:47

е, хубава работа! може ли такова нещо?!? :mrgreen:

11 Авг 2015, 08:17

ManiJani написа:Че каква е ролята на котката, само да цапа :x :D

Съгласна съм, това е простотия да си гледаш животно вкъщи да ти прави мизерии и да цапа постоянно!

11 Авг 2015, 10:07

Slavena написа:
ManiJani написа:Че каква е ролята на котката, само да цапа :x :D

Съгласна съм, това е простотия да си гледаш животно вкъщи да ти прави мизерии и да цапа постоянно!

Вие двете такива умни къде се събрахте? :) Какво ви пречат животните, те са радост посрещат добрите си стопани... да нямам предвид вас двете, споко!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4