Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Котките подобряват здравето ни

11 Сеп 2015, 11:23

И аз съм голян фен на котките, сега мисля, че е време да си вземем едно котенце, аа с жената спорим сега ли да е или след като се роди бебето :)

11 Сеп 2015, 13:07

Andrey написа:И аз съм голян фен на котките, сега мисля, че е време да си вземем едно котенце, аа с жената спорим сега ли да е или след като се роди бебето :)

Как котка с дете?! Да се разболее и после да се чудите какво да правите заради една котка.. :!:

12 Сеп 2015, 09:26

Slavena написа:
Andrey написа:И аз съм голян фен на котките, сега мисля, че е време да си вземем едно котенце, аа с жената спорим сега ли да е или след като се роди бебето :)

Как котка с дете?! Да се разболее и после да се чудите какво да правите заради една котка.. :!:

Това са глупости твоите Славенче, хората отдавна са се научили да живеят заедно с животните!

Андрей, според мен е по-добре да вземете или още сега котката, за да е пораснала до появата на бебето ;) или друг вариант е да изчакате да стане на около годинка и да си вземете бебенце котенце, за да свиква с малкото човече ;)

06 Ное 2015, 13:31

Ся, че има някакъв риск от домашния любимец - има. Но има тестове за котките, лечение и прочие. Има тестове за хората и т.н. Така че ако се отнасяш отговорно към любимеца, то няма нищо лошо да имате котка или куче :)

21 Дек 2015, 16:27

mix_twix написа:Ся, че има някакъв риск от домашния любимец - има. Но има тестове за котките, лечение и прочие. Има тестове за хората и т.н. Така че ако се отнасяш отговорно към любимеца, то няма нищо лошо да имате котка или куче :)

Не знам с тея болести и аз харесвам животните, но е голяма отговорност

22 Дек 2015, 11:42

S_Milenska написа:
mix_twix написа:Ся, че има някакъв риск от домашния любимец - има. Но има тестове за котките, лечение и прочие. Има тестове за хората и т.н. Така че ако се отнасяш отговорно към любимеца, то няма нищо лошо да имате котка или куче :)

Като с всяко нещо и това е отговорност, но ползите най-малкото и за здравето са повече.

22 Дек 2015, 12:56

Pipilota написа:
S_Milenska написа:

Като с всяко нещо и това е отговорност, но ползите най-малкото и за здравето са повече.

Отговорност е, съгласна съм... винаги съм имала животни и в даден момент, когато заживях сама някак се освободих и въпреки че ми липсва да имам другарче, от друга страна се чувствам по-свободно, защото не го мисля, дали му е била достатъчна разходката за деня, дали сега не му се излиза и ако излезем заедно къде може да си позволим да отидем...

22 Дек 2015, 14:33

Ginger написа:Отговорност е, съгласна съм... винаги съм имала животни и в даден момент, когато заживях сама някак се освободих и въпреки че ми липсва да имам другарче, от друга страна се чувствам по-свободно, защото не го мисля, дали му е била достатъчна разходката за деня, дали сега не му се излиза и ако излезем заедно къде може да си позволим да отидем...

Затова за животните е много важно да се знае, че трябва да бъдат гледани от хора, които ги искат, а не такива, които биха размишлявали как точно им пречи животното на социалния живот. ;)

26 Дек 2015, 19:37

Malina написа:
Ginger написа:Отговорност е, съгласна съм... винаги съм имала животни и в даден момент, когато заживях сама някак се освободих и въпреки че ми липсва да имам другарче, от друга страна се чувствам по-свободно, защото не го мисля, дали му е била достатъчна разходката за деня, дали сега не му се излиза и ако излезем заедно къде може да си позволим да отидем...

Затова за животните е много важно да се знае, че трябва да бъдат гледани от хора, които ги искат, а не такива, които биха размишлявали как точно им пречи животното на социалния живот. ;)

Точно заради това и добре гледаните домашни животни имат за стопани хора без такъв
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4