
Има ли начин да се запази храната за по-дълго време свежа?


Burborino написа:Спанака е ок във фризера ако ще се яде сготвен след това. Аз и лапад така съхранявам ако ми е повече и няма да го готвя наведнъж.
Но маруля във фризера не е добро решение, според мен ще се разкашка след като се размрази.
Иначе слагам алуминиево фолио на дръжките на бананите. Така издържат с 1-2 идеи по-дълго.
Повечето неща ги държа в хладилника обаче защото нямам удобно място. Моркови, чушки, картофи, цвекло, ябълки и други подобни ги държа в такъв кухненски органайзер за плодове и зеленчуци на етажчета и под плота имам едно място на което нямам шкафове.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта