Yunona написа:Когато бях много млада (малка), живеех в дива непримиримост с луничките. Опитвах много неща с временен успех - сяра от аптеката, смесена със зехтин или мас, черупки от миди, разтворени в лимонов сок, кисело мляко и лимон, какво ли не... С времето осъзнах, че луничките ми са част от моето уникално аз
Така добре допълват зелените ми очи и кестенявата коса с леко червеникав оттенък, че към днешна дата се чудя как съм могла да ги ненавиждам. Сега просто нося слънцезащитен крем през лятото, за да не потъмняват прекалено. Това е.
И още нещо - луничките наистина ни правят да изглеждаме по-млади
dinkog написа:Yunona написа:Когато бях много млада (малка), живеех в дива непримиримост с луничките. Опитвах много неща с временен успех - сяра от аптеката, смесена със зехтин или мас, черупки от миди, разтворени в лимонов сок, кисело мляко и лимон, какво ли не... С времето осъзнах, че луничките ми са част от моето уникално аз
Така добре допълват зелените ми очи и кестенявата коса с леко червеникав оттенък, че към днешна дата се чудя как съм могла да ги ненавиждам. Сега просто нося слънцезащитен крем през лятото, за да не потъмняват прекалено. Това е.
И още нещо - луничките наистина ни правят да изглеждаме по-млади
По-млади и по-красиви, мъжете винаги се заглеждаме по жени с лунички.
веселказасмяна написа:dinkog написа:Yunona написа:Когато бях много млада (малка :) ), живеех в дива непримиримост с луничките. Опитвах много неща с временен успех - сяра от аптеката, смесена със зехтин или мас, черупки от миди, разтворени в лимонов сок, кисело мляко и лимон, какво ли не... С времето осъзнах, че луничките ми са част от моето уникално аз :) Така добре допълват зелените ми очи и кестенявата коса с леко червеникав оттенък, че към днешна дата се чудя как съм могла да ги ненавиждам. Сега просто нося слънцезащитен крем през лятото, за да не потъмняват прекалено. Това е.
И още нещо - луничките наистина ни правят да изглеждаме по-млади :)
По-млади и по-красиви, мъжете винаги се заглеждаме по жени с лунички. ;)
Нее, това не го вярвам, някак невъзможно ми се струва, по-скоро мъжете въобще не гледат това, ако го забелязват по някакъв повод!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта