Любопитна съм за ефекта на Детоксифайв, приемали ли сте?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Любопитна съм за ефекта на Детоксифайв, приемали ли сте?

Мнениеот nadqta » 19 Яну 2015, 18:51

Днес видях в предаването на Гала, че говорят с онази лекарка, не й помня името, за различните съставки, които се съдържат в Детоксифайв, за това как влияят на организма и как ако не се прочистват тези органи става много лошо :D :D и невинно отстрани на всяка маса си стоеше една опаковка от тази хранителна добавка - Детоксифайв. :idea:

За тези, които не са гледали предаването, така изглежда Детоксифайв
image.jpg
image.jpg (24.43 KiB) Прегледано 4535 пъти

Видимо си беше с чисто рекламна цел тази част от предаването, но аз нали съм от онези риби дето бързо се хващат на тази въдица, :mrgreen: реших да проверя дали някои не го е ползвал и съответно как му е подействал Детоксифайв :idea: :roll:

Много ще се радвам да получа добри отзиви, ако пък не, предложения с какво може да се замести, което да има подобен ефект? :?
nadqta

Re: Любопитна съм за ефекта на Детоксифайв, приемали ли сте?

Мнениеот maminka » 19 Яну 2015, 18:55

И аз днес гледах предаването и си мисля, ме няма причина да не даде ефект, аз лично бих опитала да взема една опаковка, а всъщност разбра ли колко време е добре да се пие?
maminka

Мнениеот Kaya » 20 Яну 2015, 11:05

Не си падам много по такива добавки, мисля си винаги, че е най-добре лекар да си каже мнението, напоследък ми прави впечатление, че хората искат да пият всичко, което се рекламира, за всеки случай ;)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот zheleva212 » 20 Яну 2015, 12:17

Kaya написа:Не си падам много по такива добавки, мисля си винаги, че е най-добре лекар да си каже мнението, напоследък ми прави впечатление, че хората искат да пият всичко, което се рекламира, за всеки случай ;)

Ами то това е добро решение с лекарите, ама те са толкова манипулирани, че със сигурност не ти препоръчвам да искаш мнение или съвет от тях, за себе си предпочитам да се доверявам на естествените добавки, накратко предпочитам това, което се съдържа в Детоксифайв да го приемам под формата на чай или друго подобно :idea:
zheleva212

Мнениеот Snejna » 20 Яну 2015, 13:05

Бих си взела такава добавка, аз съм немарлива към правенето на чай и тем подобни, а така едно хапче лесно мога да глътна :) :mrgreen:
Аватар
Snejna

Мнениеот веселказасмяна » 20 Яну 2015, 17:22

Snejna написа:Бих си взела такава добавка, аз съм немарлива към правенето на чай и тем подобни, а така едно хапче лесно мога да глътна :) :mrgreen:

Да, същата съм, а и нали са с такава цел, понеже ни е достатъчно забързано ежедневието, за да варим чайове и да ги пием по цял ден :idea:
веселказасмяна

Мнениеот Mon_ton » 20 Яну 2015, 17:26

Не съм пробвала подобни добавки, но мисля, че са ок в много случаи, понякога човек не знае как и под каква форма точно да приема разни витамини и храни, за да се причисти, а това е в готов вид ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 20 Яну 2015, 17:38

Не е ли по-лесно да си хапнете каквото трябва в чист вид, аз не одобрявам такива добавки! :roll: :roll:
Аватар
Elica

Мнениеот Силвестър Янев » 24 Фев 2015, 12:36

Здравейте ,искам само да споделя с вас,че съм много доволен от приемането на въпросните детоксифайв,заедно с подходяща диета смисъл един месец без алкохол.без мазни храни без тютюнев дим и тем подобни се чуствам чудесно! една опаковка стига за 15 дни,след първата направих един ден почивка и сега пия втора опаковка за да завърща цикъла ха4етата действат усещам се пълноценен и много добре ! 8-)
Силвестър Янев

Мнениеот Rali_hr » 24 Фев 2015, 13:13

Силвестър Янев написа:Здравейте ,искам само да споделя с вас,че съм много доволен от приемането на въпросните детоксифайв,заедно с подходяща диета смисъл един месец без алкохол.без мазни храни без тютюнев дим и тем подобни се чуствам чудесно! една опаковка стига за 15 дни,след първата направих един ден почивка и сега пия втора опаковка за да завърща цикъла ха4етата действат усещам се пълноценен и много добре ! 8-)

Еха, наистина звучи много добре! Но все пак, когато спираш цигарите и мазнините, не мислиш ли, че само това е достатъчно, за да се чувстваш по-добре?
Аватар
Rali_hr

Назад към Хранителни добавки и биопродукти