Скоро ми попадна материал, който особено ме изненада иии... шокира! Става въпрос за някои храни, които са спрягани за отровни, а всъщност ползваме ежедневно.
Какво ще кажете за горчивия бадем да, оказва се отровен, дори Нова Зеландия или Австралия (не помня точно къде) е забранен със закон Няма да споменавам, че ми е една от любимите ядки, също както и кашуто, което също спада в тази група
Прибавям и зелените домати, индийското орехче, както и зелените картофи, но мисля, че голяма част от нас знаят поне този факт
Е, можете ли да се съгласите с прочетеното, вярвате ли, че тези храни е редно да се спрягат за отровни, само защото съдържат в някакво количество веществото, което прави бръшляна отровен, цианид или други подобни редно ли е да преустановим консумацията на тези храни или да бъдем по-внимателни с тях?