Планинско колоездене, рафтинг, каньонинг, конен преход, лов и риболов
27 Яну 2016, 13:40
rabotnata pchela написа:Lisica написа:Не знам колко и какво възвишено ще търсим, но все пак си е истинска страхотия според мен!

на кафето по-добре ;) Аз не съм съгласна да си показвам голотиите насам натам, толкова странно ми звучи!
на мъжете сигурно ще им е яко, ако виждат жена си да практикува гола йога..
27 Яну 2016, 14:09
Не знам колко би им се харесало, но със сигурнсот с радост биха се включили. Няма разлика дали правиш йога гол или облечен. :)
27 Яну 2016, 14:35
Lisica написа:rabotnata pchela написа:Lisica написа:Не знам колко и какво възвишено ще търсим, но все пак си е истинска страхотия според мен!

на кафето по-добре ;) Аз не съм съгласна да си показвам голотиите насам натам, толкова странно ми звучи!
на мъжете сигурно ще им е яко, ако виждат жена си да практикува гола йога..

Ммм аз мисля, че и много от дамите няма да откажат да гледат атлетичните си половинки да правят голя йога!
02 Фев 2016, 11:24
Сигурно ще се намерят желаещи. Нудисти, предполагам
22 Мар 2016, 12:03
Йогата подобрява доста неща, защо не и сексуалния живот

. Източните практики са от векове, със сигурност могат да се открият много истини в тях, стига човек да е отворен към тях.
22 Мар 2016, 13:21
iwoni написа:Йогата подобрява доста неща, защо не и сексуалния живот

. Източните практики са от векове, със сигурност могат да се открият много истини в тях, стига човек да е отворен към тях.
И стига да си отвори чакрите натам.
25 Мар 2016, 17:31
dinkog написа:iwoni написа:Йогата подобрява доста неща, защо не и сексуалния живот

И стига да си отвори чакрите натам.

Това е най-важното, накъде без отворени чакри
27 Май 2017, 16:56
У дома мож еби има мъже и жени, които практикуват. Все пак е доста освобождаващо, ако живееш сам, защо да не правиш гола йога? :)
28 Май 2017, 19:53
Аз бих, защо да не :) Какво толкова има притеснително или срамно вн ашата собствена голота? Никой не казва, че трябва да се правят тези неща в присъствието на хора от семейството, всеки има по час два когато да остане насаме и може да прави каквото си поиска. Няма лошо.
28 Май 2017, 20:59
Всеки може да го прави, ако се чувства добре. А и никой не е казал, че трябва да иам публика :)