Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
21 Сеп 2016, 15:43
marsu написа:MGB написа:Не е чак толкова трудно и невъзможно да караш колело в града. Повече трябва да се оглежда човек и да се пази, но пък е екологично, бързо и не се чудиш къде да паркираш

.
Но се чудиш къде да си оставиш колелото, не винаги има място пригодено, на което да го вържеш, влизането в магазини също е трудно :(
Особено по-скъпите колелета доста бързо ги откопчават от онея катинари :(
26 Сеп 2016, 12:05
И аз рядко съм виждала пригодени за колелета места пред обществени сгради. Но не си и представям да тръгна по магазините с колело. Къде ще ги дяна покупките? Неудобна работа.
27 Сеп 2016, 15:23
iwoni написа:И аз рядко съм виждала пригодени за колелета места пред обществени сгради. Но не си и представям да тръгна по магазините с колело. Къде ще ги дяна покупките? Неудобна работа.
Е има колелета с кошници, може да се сложи и на кормилото. :) Но не става да си напазаруваш као за последно и да излезеш с 2-3 пълни торби от Билла :)
27 Сеп 2016, 16:06
Представям си гледката само

. Колко побират кошниците на колелетата

? Колелото в града е да си свършиш набързо някаква работа и да приключиш, без да се занимаваш с други подробности.
15 Ное 2016, 16:35
Има мн ого хора, които имат само колело и си пазаруват успешно за домовете. толкова асме се научили на това все някой да ни вози, че направо прекаляваме с претенциите си. Стига с това потребителско мислене.
15 Ное 2016, 22:01
Моите предпочитания са даже пеша да ходя, но ако става въпрос за наистина по-дълги разстояния, не може без превоз. Тогава предпочитам колата. А и сега зимата не е удобно с колело.
17 Ное 2016, 14:50
Имам един познат, който си е пригодил колелото да има седалка за дъщеря му. Страхотен е и винаги се предвижва адски бързо.
17 Ное 2016, 15:48
Аз често си карам колела, поддържам си фигурата и ми е кеф да обикалям из града така. Като се стопли времето, пак се качвам.
04 Апр 2017, 14:40
И аз харесвам да въртя педалите. Сега даже обмислям как да мога да го превозвам до по-безлюдни места, че в града е тегаво и опасно. Ама не ми се побира в колата.
04 Апр 2017, 14:51
BettyBoop написа:И аз харесвам да въртя педалите. Сега даже обмислям как да мога да го превозвам до по-безлюдни места, че в града е тегаво и опасно. Ама не ми се побира в колата.
Нали има едни стойки, които се слагат отзад на колата и там се слага велосипеда, може да потърсиш. Друг вариант е пък с колелото да заминеш до желаната точка извън града. Имах един познат, пътуваше си между градовете с колелото! :)