Намирате ли символика в начина, по който спите с половинката си?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Намирате ли символика в начина, по който спите с половинката си?

Мнениеот BeenieGal » 27 Яну 2015, 17:50

От няколко месеца сме с приятеля ми и тези дни ми попадна една статия, в която ставаше въпрос за символиката в начина, по който спим с половинката си. :idea:

Започнах едно малко наблюдение, според това в какво настроение сме си легнали - как заспиваме и как се събуждаме. Интересното е, че аз много обичам да спя по този начин, когато съм с него,
b61a.jpg
b61a.jpg (10.39 KiB) Прегледано 716 пъти
докато той предпочита да е на звезда или пък на моята възглавница тип египетски танц, да, странни са позите му за сън :D :D

Интересното е, че когато сме скарани, най-често обвинявам себе си и явно затова винаги спя на края на леглото и се опитвам да не се допира до мен, докато през това време той се разпростира както му е удобно! :mrgreen: :mrgreen:

Какво ще кажете за символиката, откривате ли я в начина, по който спите с половинката си или това са си някакви лични халюцинации :D :D
Аватар
BeenieGal

Re: Намирате ли символика в начина, по който спите с половинката си?

Мнениеот donni » 27 Яну 2015, 17:56

Най-често обичам да спя върху мъжа ми, той естествено негодува, понеже косата ми го гъделичка, но някак оцелява, а когато сме скарани, се опитваме да се оправим докато си легнем :D
donni

Мнениеот Локумът » 27 Яну 2015, 18:13

Пф, изобщо не намирам абсолютно никаква символика в начина, по който спим с жена ми! :) Пълни глупости са това.
Аватар
Локумът

Мнениеот Kremiliya » 29 Яну 2015, 16:16

Никаква логика не намирам в позата, с която спя с половинката ми, никаква символика не намирам в това. :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Elica » 29 Яну 2015, 17:58

Аз спя винаги легнала почти цялата върху половинката си, така ми е най-удобно, с глава на рамото му :)
Аватар
Elica

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Яну 2015, 18:17

Пълни глупости символика! :) Спя както ми е удобно, това е времето ми за почивка, а не за да се показвам пред партньора си. Обичам като спя никой да не ми диша насреща, да имам място да се обръщам, да не ми е горещо, а да се чувствам супер, това не става като съм залепена за някой. :!:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот nushi.kisyova » 30 Яну 2015, 13:59

rabotnata pchela написа:Пълни глупости символика! :) Спя както ми е удобно, това е времето ми за почивка, а не за да се показвам пред партньора си. Обичам като спя никой да не ми диша насреща, да имам място да се обръщам, да не ми е горещо, а да се чувствам супер, това не става като съм залепена за някой. :!:

Аз пък намирам символика и в твоя случаи виждам май ясно за какво ще иде реч със съвместния живот с половинката ти :D
nushi.kisyova

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Яну 2015, 14:07

nushi.kisyova написа:
rabotnata pchela написа:Пълни глупости символика! :) Спя както ми е удобно, това е времето ми за почивка, а не за да се показвам пред партньора си. Обичам като спя никой да не ми диша насреща, да имам място да се обръщам, да не ми е горещо, а да се чувствам супер, това не става като съм залепена за някой. :!:

Аз пък намирам символика и в твоя случаи виждам май ясно за какво ще иде реч със съвместния живот с половинката ти :D

Еха, да вземеш та да ми споделиш, защото ме изпрати в недоумение. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Snejna » 30 Яну 2015, 14:25

Не, не намирам никаква. Мъжът ми винаги заспива много късно, затова не мога да кажа, че спим гушнати или по определен начин, често дори не усещам, че си е легнал.
Аватар
Snejna

Мнениеот Fancy » 29 Май 2015, 16:09

И ние вече не спим прегърнати, но фактът, че се чувстваме добре заедно, но и по сами, смятам говори достатъчно за силата на връзката ни!
Fancy

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси