28 Яну 2015, 12:34
28 Яну 2015, 12:36
28 Яну 2015, 14:19
28 Яну 2015, 14:22
S_Milenska написа:Аз не я харесвам, защото много дразни корема.Баба ми едно време правеше яхния с праз, която си беше точно нарязан праз, червен пипер и вода и олио, накрая уплътнено с брашно. На супа с моркови и картофи не съм яла, а и не мисля, че ще е нещо особено, би трябвало да стане като крем супата, застройка аз на такива крем супи не правя, отгоре накрая слагам лъжичка кисело мляко във всяка чиния.
28 Яну 2015, 14:30
28 Яну 2015, 17:26
29 Яну 2015, 10:29
29 Яну 2015, 13:03
18 Мар 2015, 14:33
jullydi написа:Зимата готвя крем супата вместо с кромид лук с праз,слагам и пащърнак. Правя малко количество,общо взето слагам един голям картоф,два средно големи моркова ,половин стрък праз и пащърнак колкото орех,добавям и ситно нарязан магданоз. Зеленчуците ги режа на едро и ги варя,докато е още гореща я пасирам като добавям сол,масло и понякога прясно мляко, а друг път само с бульона на зеленчуците.Гарнирам я с крутони опечени с олио,сол и чубрица. Става чудно вкусна!
18 Мар 2015, 15:02