renetka написа:Никога не съм пила л-карнитин, но си мислех, че идеята му е отслабваща. Наистина ако ефектът му е задържане на вода и подуване го махай!
Да попитам аз нещо - от голямо значение ли е пробиотиците да се съхраняват в хладилник? Майка ми сега пие и видях, че си ги държи извън хладилника, казах й, че се препоръчва на хладно (така пише), но тя ми спори...
rabotnata pchela написа:renetka написа:Никога не съм пила л-карнитин, но си мислех, че идеята му е отслабваща. Наистина ако ефектът му е задържане на вода и подуване го махай!
Да попитам аз нещо - от голямо значение ли е пробиотиците да се съхраняват в хладилник? Майка ми сега пие и видях, че си ги държи извън хладилника, казах й, че се препоръчва на хладно (така пише), но тя ми спори...
защо, ако са сухи защо трябва да са в хладилника? Не мисля, че в аптеките ги държат в хладилника.
rabotnata pchela написа:Рени, те все пак не са ли сухи? Чудя, се у дома също имам един пробиотик - линекс, който е на прах, не виждам логика защо трябва да е в хладилника.Ако е на сироп, капки или нещо подобно ясно, че в хладилника.
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта