Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога е важно да се пият комбинираните добавки - пробиотик с пребиотик?

13 Фев 2015, 17:16

Е, това е малко гадно, че подува, ако причината е във водата, е този случай най-добре без въпросната добавка. :|

23 Фев 2015, 16:42

Никога не съм пила л-карнитин, но си мислех, че идеята му е отслабваща. Наистина ако ефектът му е задържане на вода и подуване го махай!

Да попитам аз нещо - от голямо значение ли е пробиотиците да се съхраняват в хладилник? Майка ми сега пие и видях, че си ги държи извън хладилника, казах й, че се препоръчва на хладно (така пише), но тя ми спори...

23 Фев 2015, 18:06

renetka написа:Никога не съм пила л-карнитин, но си мислех, че идеята му е отслабваща. Наистина ако ефектът му е задържане на вода и подуване го махай!

Да попитам аз нещо - от голямо значение ли е пробиотиците да се съхраняват в хладилник? Майка ми сега пие и видях, че си ги държи извън хладилника, казах й, че се препоръчва на хладно (така пише), но тя ми спори...

защо, ако са сухи защо трябва да са в хладилника? Не мисля, че в аптеките ги държат в хладилника.

25 Фев 2015, 15:25

rabotnata pchela написа:
renetka написа:Никога не съм пила л-карнитин, но си мислех, че идеята му е отслабваща. Наистина ако ефектът му е задържане на вода и подуване го махай!

защо, ако са сухи защо трябва да са в хладилника? Не мисля, че в аптеките ги държат в хладилника.

В аптеките - не. Става дума за след отваряне.

25 Фев 2015, 16:08

Рени, те все пак не са ли сухи? Чудя, се у дома също имам един пробиотик - линекс, който е на прах, не виждам логика защо трябва да е в хладилника. :roll: Ако е на сироп, капки или нещо подобно ясно, че в хладилника.

25 Фев 2015, 17:34

Никога не съм ги била в комбинация, сега пия пробиотик защото преди седмица пих антибиотик и се чувствам много добре.

26 Фев 2015, 11:00

А дали могат да си пречат една на друга? :)

26 Фев 2015, 15:47

rabotnata pchela написа:Рени, те все пак не са ли сухи? Чудя, се у дома също имам един пробиотик - линекс, който е на прах, не виждам логика защо трябва да е в хладилника. :roll: Ако е на сироп, капки или нещо подобно ясно, че в хладилника.

Мисля, че така пише. Де да знам... :roll:

26 Фев 2015, 16:01

И аз не знам, у нас не ги държа в хладилника, говоря за праховете пробиотик.

26 Фев 2015, 16:40

Е дръжте си ги на хладно за най-сигурно, у нас имам една кутия за лекарства, която е в коридора, на хладно, всичко държа там :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27