Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
13 Фев 2015, 17:16
Е, това е малко гадно, че подува, ако причината е във водата, е този случай най-добре без въпросната добавка.
23 Фев 2015, 16:42
Никога не съм пила л-карнитин, но си мислех, че идеята му е отслабваща. Наистина ако ефектът му е задържане на вода и подуване го махай!
Да попитам аз нещо - от голямо значение ли е пробиотиците да се съхраняват в хладилник? Майка ми сега пие и видях, че си ги държи извън хладилника, казах й, че се препоръчва на хладно (така пише), но тя ми спори...
23 Фев 2015, 18:06
renetka написа:Никога не съм пила л-карнитин, но си мислех, че идеята му е отслабваща. Наистина ако ефектът му е задържане на вода и подуване го махай!
Да попитам аз нещо - от голямо значение ли е пробиотиците да се съхраняват в хладилник? Майка ми сега пие и видях, че си ги държи извън хладилника, казах й, че се препоръчва на хладно (така пише), но тя ми спори...
защо, ако са сухи защо трябва да са в хладилника? Не мисля, че в аптеките ги държат в хладилника.
25 Фев 2015, 15:25
rabotnata pchela написа:renetka написа:Никога не съм пила л-карнитин, но си мислех, че идеята му е отслабваща. Наистина ако ефектът му е задържане на вода и подуване го махай!
защо, ако са сухи защо трябва да са в хладилника? Не мисля, че в аптеките ги държат в хладилника.
В аптеките - не. Става дума за след отваряне.
25 Фев 2015, 16:08
Рени, те все пак не са ли сухи? Чудя, се у дома също имам един пробиотик - линекс, който е на прах, не виждам логика защо трябва да е в хладилника.

Ако е на сироп, капки или нещо подобно ясно, че в хладилника.
25 Фев 2015, 17:34
Никога не съм ги била в комбинация, сега пия пробиотик защото преди седмица пих антибиотик и се чувствам много добре.
26 Фев 2015, 11:00
А дали могат да си пречат една на друга?
26 Фев 2015, 15:47
rabotnata pchela написа:Рени, те все пак не са ли сухи? Чудя, се у дома също имам един пробиотик - линекс, който е на прах, не виждам логика защо трябва да е в хладилника.

Ако е на сироп, капки или нещо подобно ясно, че в хладилника.
Мисля, че така пише. Де да знам...
26 Фев 2015, 16:01
И аз не знам, у нас не ги държа в хладилника, говоря за праховете пробиотик.
26 Фев 2015, 16:40
Е дръжте си ги на хладно за най-сигурно, у нас имам една кутия за лекарства, която е в коридора, на хладно, всичко държа там