Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
26 Фев 2015, 16:48
Aз съ що не съм пила никога пребиотик, явно не е така популярно да се изписва, пием винаги у дома пробиотици с антибиотиците.
27 Фев 2015, 16:21
Elica написа:Е дръжте си ги на хладно за най-сигурно, у нас имам една кутия за лекарства, която е в коридора, на хладно, всичко държа там

Да. Но се чудя дали въобще са ок вече, при положение ,че при родителите ми се поддържат доста високи градуси в апартамента, а видях пробиотика разположен на шкаф над котлоните
04 Мар 2015, 15:45
Така...пише си до 25 градуса, така че явно хич не става дума за съхранение в хладилник.
04 Мар 2015, 17:30
хахахха, над котлона е доста притеснително, така си е
06 Мар 2015, 14:04
Ха! Да...но тя си го пие, нищо, че явно може и да не е останала нито една жива бактерия
06 Мар 2015, 14:32
renetka написа:Ха! Да...но тя си го пие, нищо, че явно може и да не е останала нито една жива бактерия

Плацебо ефекта е много важен.

) Той може да свърши половината работа, а останалата - все някоя издържала бактерия
06 Мар 2015, 16:01
Andrey написа:renetka написа:Ха! Да...но тя си го пие, нищо, че явно може и да не е останала нито една жива бактерия

Плацебо ефекта е много важен.

) Той може да свърши половината работа, а останалата - все някоя издържала бактерия

Да, да, да

Тя се успокоява, че не пишело изрично в хладилник да се държат
06 Мар 2015, 16:29
Като четох въпрпос, дали Биогайя трябва да се държи в хладилник след отваряне и защо в аптеките бил извън хладилника. Според мен и продължавам да твърдя, че точно видът на пробиотика е от значение - дали е течен или прахообразен.
09 Мар 2015, 12:50
rabotnata pchela написа:Като четох въпрпос, дали Биогайя трябва да се държи в хладилник след отваряне и защо в аптеките бил извън хладилника. Според мен и продължавам да твърдя, че точно видът на пробиотика е от значение - дали е течен или прахообразен.
Ами, в нашия случай е на капсули, от тези като старите антбиотици (които могат да се отвиват). Доста странно се изразих май
11 Мар 2015, 12:42
Пробиотика, който си взимам не е течен и въпреки това не пише изрично, че трябва да се държи в хладилник. Трябва му сухо и хладно място, не над котлона, разбира се