Krum написа:annamaria написа:Snejna написа:А пили ли сте пробиотици просто, за да си подсилите имунитета?
Е, къде ги хвърли сега при имунната система пробиотиците?![]()
Е що да не, пробиотиците си спомагат чревното здраве, което пък е основното за здравето на целия организъм. По същата причина можеш да пиеш пробиотици след като си боледувал.
Krum написа:annamaria написа:Snejna написа:А пили ли сте пробиотици просто, за да си подсилите имунитета?
Е, къде ги хвърли сега при имунната система пробиотиците?![]()
Е що да не, пробиотиците си спомагат чревното здраве, което пък е основното за здравето на целия организъм. По същата причина можеш да пиеш пробиотици след като си боледувал.
Ваня Стойчева написа:Аз имам съмнения между тези имуностимулатори, точно пък за имунитет съм пила и най-накрая се отървах от всички останали проблеми след тежка пневмония само и единствено благодарение на пробиотик. Разбира се това е различно за всеки човек, може при мен пробеламът е да е бил в стомаха.) Важното е все пак от време на време да си хапваме пробиотик, пък и по малко истинско кисело мляко хехе !:)
renetka написа:Ваня Стойчева написа:Аз имам съмнения между тези имуностимулатори, точно пък за имунитет съм пила и най-накрая се отървах от всички останали проблеми след тежка пневмония само и единствено благодарение на пробиотик. Разбира се това е различно за всеки човек, може при мен пробеламът е да е бил в стомаха.) Важното е все пак от време на време да си хапваме пробиотик, пък и по малко истинско кисело мляко хехе !:)
Не виждам връзка между пневмония и стомах честно. Иначе да, абсолютно съм съгласна, че е хубаво профилактично да се пие хубав пробиотик, а за киселото мляко - ако имаш крава или коза и си квасиш ти, само тогава ще ти е истинско
mix_twix написа:И аз си мисля, че зависи от човека, не от пробиотика. Е все пак ще има разлика ако единия цената му е 2лв. на другия 18, нали? !
annamaria написа:Е, определено по-скъпото ще е по-хубавоАз май ще си взема от тези перлите, че бая хора ги похвалиха. Те май са някъде по средата като цена...
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта