18 Мар 2015, 17:10
Doktoricata написа:Не съм изчела цялата тема и ако някой го е казал се извинявам предварително. Зимата на два пъти се разболях сериозно и се стигна до антибиотик, съответно ми предписаха и пробиотик.
Чудех се защо първият не ми повлия и после разбрах, че изборът на пробиотик е от изключително значение. Най-важното е пробиотичните бактерии в него да са живи и да съдържа поне 10 милиарда жизнеспособни бактерии, за да има ефект.
19 Мар 2015, 10:34
19 Мар 2015, 13:44
maminka написа:Doktoricata написа:Не съм изчела цялата тема и ако някой го е казал се извинявам предварително. Зимата на два пъти се разболях сериозно и се стигна до антибиотик, съответно ми предписаха и пробиотик.
Чудех се защо първият не ми повлия и после разбрах, че изборът на пробиотик е от изключително значение. Най-важното е пробиотичните бактерии в него да са живи и да съдържа поне 10 милиарда жизнеспособни бактерии, за да има ефект.
И как да разбера колко милиарда жизнеспособни бактерии има, до сега не съм виждала да пише никъде по листовките такова нещо?
19 Мар 2015, 13:46
maminka написа:Doktoricata написа:Не съм изчела цялата тема и ако някой го е казал се извинявам предварително. Зимата на два пъти се разболях сериозно и се стигна до антибиотик, съответно ми предписаха и пробиотик.
И как да разбера колко милиарда жизнеспособни бактерии има, до сега не съм виждала да пише никъде по листовките такова нещо?
19 Мар 2015, 17:22
20 Мар 2015, 11:53
Anka написа:О, да във всяка листовка пише колко са бактериите, живи ли са, мъртви ли саИзобщо пълна клинична картина има.
![]()
![]()
![]()
20 Мар 2015, 13:48
Alexandrina написа:Anka написа:О, да във всяка листовка пише колко са бактериите, живи ли са, мъртви ли саИзобщо пълна клинична картина има.
![]()
![]()
![]()
Хахха, да, признавам, че невинаги обръщам внимание на листове особено като някои са по 1 метър дълги. Но наистина е по-добре да е описано всичко, най-вече за нещо толкова специфично и от значение като броя на живите бактерии
20 Мар 2015, 13:52
20 Мар 2015, 14:10
Snejna написа:А пили ли сте пробиотици просто, за да си подсилите имунитета?
20 Мар 2015, 15:07
annamaria написа:Snejna написа:А пили ли сте пробиотици просто, за да си подсилите имунитета?
Е, къде ги хвърли сега при имунната система пробиотиците?![]()