Колко често смятате, че е редно да се къпем, а колко често го правите?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Колко често смятате, че е редно да се къпем, а колко често го правите?

Мнениеот kauda » 29 Май 2015, 08:59

веселказасмяна написа:Странното е как преди години, когато бях дете, да кажем къпането два пъти в седмицата беше супер нормално, докато сега ако не се къпем всеки ден се чувстваме ужасно :roll:

не мисля, че се чувстваме ужасно, а по-скоро това е някой наложен навик - къпете се толкова или сте мизерници. :lol:
Аватар
kauda

Мнениеот Andrey » 30 Май 2015, 21:23

АБе не знам за къпането, ама поне да се измиеш е задължително да е поне по 2 пъти на ден, тва крака мишници, другото хаха :) Вмирисват. се :)
Аватар
Andrey

Мнениеот Kremiliya » 01 Юни 2015, 16:09

Andrey написа:АБе не знам за къпането, ама поне да се измиеш е задължително да е поне по 2 пъти на ден, тва крака мишници, другото хаха :) Вмирисват. се :)
Аз да ти кажа, вече съм с убеждението, че не е зле това да се случва и само 2 пъти в седмицата, но да е редовно, защото и в тази рядкост има пропуски.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот kalinka-kuku » 01 Юни 2015, 17:02

Kremiliya написа:
Andrey написа:АБе не знам за къпането, ама поне да се измиеш е задължително да е поне по 2 пъти на ден, тва крака мишници, другото хаха :) Вмирисват. се :)
Аз да ти кажа, вече съм с убеждението, че не е зле това да се случва и само 2 пъти в седмицата, но да е редовно, защото и в тази рядкост има пропуски.

О, моля ти се за зимата повече го приемам, но за лятото това къпане от време на време, не ги ли е гнус от тях самите?!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот kauda » 01 Юни 2015, 17:07

Все пак за кожата било по-полезно по-рядко да се мие, иначе се поврежда. :lol:
Аватар
kauda

Мнениеот S_Milenska » 02 Юни 2015, 08:04

kauda написа:Все пак за кожата било по-полезно по-рядко да се мие, иначе се поврежда. :lol:

То май наистина е така, но не трябва да злоупотребяваме с тази малка възможност, която имаме, ти представяш ли, да се къпеш 1 път в седмицата, защото е предостатъчно и полезно, за да имаш естествено омазнена кожа. :roll:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот kauda » 02 Юни 2015, 14:24

S_Milenska написа:
kauda написа:Все пак за кожата било по-полезно по-рядко да се мие, иначе се поврежда. :lol:

То май наистина е така, но не трябва да злоупотребяваме с тази малка възможност, която имаме, ти представяш ли, да се къпеш 1 път в седмицата, защото е предостатъчно и полезно, за да имаш естествено омазнена кожа. :roll:

Да не мислиш, че ги няма такива, а и аз не мисля, че са рядкост, както всички се изкарваме такива, че се къпем всеки ден това не е истина.
Аватар
kauda

Мнениеот kalinka-kuku » 03 Юни 2015, 14:38

на мен ми е голямо удоволствие вечер като се прибера и да си взема един душ, а лятото го правя и сутрин, защото много често се събуждам потна. А най-големият кеф е когато се чувствам мръсна и гадна и точно тогава да влезна в банята, усещането е велико. :lol:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Malina » 04 Юни 2015, 09:15

Аз лично обичам да се къпя, доставя ми удоволствие, не го правя толкова, защото трябва, а защото ми е приятно и се отпускам. Иначе мисля, че и през ден да се къпят хората не е някакъв голям проблем.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот S_Milenska » 04 Юни 2015, 14:56

Хубаво де, къпането от толкова голямо значение ли е, в смисъл, може да се поддържа добра хигиена и бзе по 10 пъти на ден да се къпем.
Аватар
S_Milenska

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси